Lovitură pentru CSA Steaua: unul dintre cei mai mari investitori din istoria Ligii 1 cere stadionul din Ghencea pentru rivala FCSB, patronată de către Gigi Becali: „La ce să îl ții doar pentru o echipă de Liga 2, fără drept de promovare?” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

1 săptămână in urmă 13

Adrian Porumboiu, fost arbitru și fost finanțator la FC Vaslui, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre lupta dintre CSA Steaua și FCSB pentru noul stadion din Ghencea.

Suporterii echipei patronate de către Gigi Becali și-au exprimat dorința pentru disputarea meciurilor din Liga 1 pe noua arenă din Ghencea, însă clubul FCSB întâmpină diverse obstacole în acest sens.

Oficialii de la FCSB au încercat să obțină permisiunea de a juca pe Stadionul Steaua, însă s-au lovit de refuzuri ale CSA Steaua, care a motivat de multe ori prin calendarul aglomerat, referindu-se și la meciurile de rugby care se pot disputa acolo.

Adrian Porumboiu, despre lupta dintre CSA Steaua și FCSB pentru stadionul din Ghencea

Adrian Porumboiu este de părere că FCSB este mai îndreptățită să joace pe noua arenă, având în vedere că evoluează în Liga 1.

„În Ghencea e un stadion de excepție. Acolo trebuie să se joace meciuri de primă ligă. Disputele astea să se ducă unde se duc, dar echipa din Liga 1 trebuie să joace acolo. Sunt bani publici, nu au venit militarii cu bani de acasă. Eu nu știu ce discuții sunt între ei, dar acolo va trebui să existe înțelegere. Trebuie să înțeleagă că numele Steaua e important. Cei care cumpără știu că e Steaua, nu FCSB.

Așa și americanul ăla de la Parma era mirat de ce nu trebuie să trimită banii către Steaua. Stadionul ăla trebuie să fie folosit, trebuie să îl închirieze cineva. La ce să îl ții? Să joace o echipă din Liga 2 care nu are drept de promovare…”, a spus Adrian Porumboiu, la ProSport Live.

Mihai Stoica numește „abuz” interzicerea echipei FCSB pe Stadionul Steaua

Recent, managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a avut o nouă reacție acidă la adresa Clubului Sportiv al Armatei Steaua București.

„Măcar să fim noi anunțați că s-au terminat abuzurile, cineva ia măsura de a stopa pierderile zilnice pe care le provoacă întreținerea Stadionului Steaua și vedem noi unde vom alege să jucăm. Mă tem însă că m-am născut prea devreme pentru a mai prinde vremuri d’astea. Adică fără abuzuri”, a scris Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook.

The post Lovitură pentru CSA Steaua: unul dintre cei mai mari investitori din istoria Ligii 1 cere stadionul din Ghencea pentru rivala FCSB, patronată de către Gigi Becali: „La ce să îl ții doar pentru o echipă de Liga 2, fără drept de promovare?” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă