Lovitura pentru cei care visau la o vacanta in Mauritius

1 lună in urmă 1

Autoritatile din Mauritius au suspendat toate zborurile comerciale de pasageri spre tara pana la jumatatea lunii martie, din cauza cresterii cazurilor COVID-19, informeaza khaleejtimes.com, citat de airlinestravel.ro.

In aceasta perioada, Air Mauritius va putea transporta pasageri, avand ca punct de plecare Mauritius, dar niciun pasager nu va putea fi transportat spre Mauritius.

Kailesh Jagutpal, ministrul sanatatii din Mauritius, a declarat ca s-a luat aceasta pentru a oferi ministerului momente de respiro in timp ce se lanseaza programul de vaccinare catre populatie. Natiunea insulara urmeaza sa inceapa campania de vaccinare in masa azi, 8 martie, dupa ce si-a vaccinat lucratorii din domeniul sanatatii si persoanele in varsta.

Deocamdata, varianta unei vacante in Mauritius ramane o idee proasta, deoarece carantina este obligatorie pana pe 31 mai pentru toate persoanele care intra in tara. Autoritatile au usurat in mare parte masurile restrictive in ultimele luni, sar au renuntat la carantina.
Citeste si:

O romanca de 23 de ani a doborat recordul pentru cea mai tanara bunica din lume. Mama sa ar putea fi cea mai tanara strabunicaBatuta si abuzata de iubit cu coada de la matura - drama cantaretei Roxen care va reprezenta Romania la Eurovision cu melodia "Amnesia"Cardano, noua senzatie a internetului in lumea criptomonedelor. A crescut de 50 de ori in ultimul anCele trei prafuri alimentare consumate zilnic care ne scurteaza viata. "Ele in sine nu sunt nocive, altfel am avea numai morti pe strada"VIDEO Magnific. Romanul de la Fiorentina a dat doua goluri cu AC Milan si calca pe urmele lui Mutu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă