Lovitură pentru Adrian Ropotan la tribunal. Decizia de ultimă oră a judecătorilor

4 săptămâni in urmă 19

Lovitură pentru Adrian Ropotan la tribunal. Fostul internațional și jucător de la Dinamo s-a lăsat de fotbal în 2019. El a început o afacere prosperă în zona imobiliară. Dar chiar dacă vinde proprietăși de milioane de euro, Adrian Ropotan are probleme cu distribuitorul de energie electrică. Mai precis, cu o factură restantă, piperată, pentru care se judecă în instanță cu firma ce livrează curentul electric.

Lovitură pentru Adrian Ropotan la tribunal

Lovitură pentru Adrian Ropotan la tribunal. Fostul jucător de la Dinamo a pus punct carierei de fotbalist în vara lui 2019. Campion al României cu Dinamo în sezonul 2006/2007, Adrian Ropotan și-a petrecut o bună parte a carierei în Rusia, la Dinamo Moscova, Tom Tomsk și Volga Nizhniy Novgorod.

A mai evoluat în Azerbaidjan, la Qabala, înainte de a reveni în România. A îmbrăcat tricoul celor de la Petrolul și Pandurii, de unde a plecat pentru scurt timp în Emirate, la Hatta Club. Ultima echipă din cariera sa de fotbalist a fost Concordia Chiajna.

În noiembrie 2008, Adrian Ropotan (35 de ani), Cristi Pulhac și Gabi Torje , toți jucători în Ștefan cel Mare în acel moment, au fost surprinși la o petrecere fredonând piesa „Steaua e numai una”. După ce imaginile au apărut în spațiul public, cei trei dinamoviști au avut de înfruntat furia suporterilor, dar au primit și o amendă imensă din partea conducerii clubului.

Decizia de ultimă oră a judecătorilor

Adrian Ropotan s-a lansat în afaceri imobiliare după ce a renunțat la cariera de fotbalist. Cel considerat cândva, „noul Adi Mutu” s-a și căsătorit, acum peste 10 ani, cu Raluca, fiica lui Stelian Ogică, cel devenit faimos după episodul biletului câștigător de milioane de euro de la loto care i-ar fi fost furat. Adrian și Raluca au o căsnicie fericită, fiind și părinții unui băiețel.

Dar Adrian Ropotan are, mai nou, probleme cu furnizorul de energie electrică. Totul a pornit de la o factură restantă, de 970, 63 lei, scrie spynews.ro. Nu e clar dacă fostul fotbalist a uitat să achite suma sau aceasta provine de la o fostă proprietate unde facturile au continuat să vină pe numele său.

Cert este că Ropotan a ajuns în instanță, iar magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 l-au obligat pe fotbalist să achite factura restantă.

„Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 970,63 lei, debit principal, şi penalităţi de întârziere, de 0,02% pe zi, din debitul principal, calculate de la data scadenţei fiecărei facturi, până la data achitării. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 50 lei, reprezentând taxă judiciară de timbru. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”, a fost decizia magistraților, mai scrie sursa citată.

Nemulțumit de hotărâre și ferm convins că are dreptate, fostul fotbalist cu 7 selecții în națională a decis să atace decizia, declarând apel, la Tribunalul București. Deocamdată, primul termen nu a fost stabilit, însă probabil acesta va avea loc la începutul anului viitor.

 

 

The post Lovitură pentru Adrian Ropotan la tribunal. Decizia de ultimă oră a judecătorilor appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă