Lovitura pe care o pregătește Adrian Mititelu la FC U Craiova: Mircea Bornescu, noul team manager! „Sunt tentat să vin, dar nu în orice condiții!” | EXCLUSIV

1 lună in urmă 2

Mircea Bornescu a vorbit, în exclusivitate, pentru ProSport, despre posibilitatea de a veni pe postul de team manager la FC U Craiova. Acesta a dezvăluit în ce condiții ar avea loc o asemenea mutare.

Mircea Bornescu (40 de ani) a evoluat timp de patru ani în tricoul lui FC U Craiova, în perioada 2005-2009.

În prezent, FC U Craiova se află pe locul secund din Liga 2, cu 31 de puncte obținute după 17 meciuri jucate.

Mircea Bornescu, noul team manager

Din informațiile ProSport, Adrian Mititelu și fiul său, Adiță, iau în calcul numirea unui nou team manager la FC U Craiova, iar alesul ar fi Mircea Bornescu, favoritul fanilor.

Fostul goalkeeper a susține că ar fi tentat să accepte postul de team manager al echipei alb-albastre, însă doar dacă va avea autoritate și va putea lua anumite decizii.

„Am văzut și eu pe grupurile de pe internet că fanii mă vor. E o situație grea la echipă, nu au fost rezultatele așteptate. Nu pot să vorbesc prea multe. Vom vedea. Sunt tentat să vin la Craiova, e casa mea, dar nu voi veni în orice condiții. Vreau să am autoritate și să pot lua anumite decizii, nu să fiu doar cu numele, de decor”, a declarat Mircea Bornescu, pentru ProSport.

Mircea Bornescu a mai fost dorit la FC U Craiova

În vara anului trecut, Mircea Bornescu s-a aflat în discuții cu Adrina Mititelu pentru a veni pe postul de președinte al lui FC U Craiova, însă mutarea nu s-a concretizat.

„Sunt în discuţii cu domnul Adrian Mititelu. Să zicem că am avut o discuţie de principiu. Trebuie să mă decid. Sunt implicat în mai multe proiecte, la unele ar trebui să renunţ.
Nu e uşor, trebuie să mă mut cu toată familia la Craiova. Sunt mai multe implicaţii. Mă bucur că Adrian Mititelu mi-a făcut această ofertă. Am zis să ne vedem, să discutăm. E un pas important.

Dacă aş face aceste sacrificii, să mă mut dintr-un oraş în altul cu toată familia, aş face-o pentru Craiova, pentru ce reprezintă echipa, dar mai ales pentru fani. Pentru suporterii pătimaşi, minunaţi, care au susţinut clubul în cele mai grele momente.

Nu aş face-o pentru bani, banii nu sunt o problemă, nici nu au intrat în discuţie. Adrian Mititelu mi-a zis că îmi dă ce îmi doresc, doar să mă duc.
Eu i-am spus că dacă mă întorc la Craiova nu vreau să o fac pentru un an, doi, ci pentru o perioadă mai lungă de timp. Şi el a zis că vrea acelaşi lucru, aşa că îi voi da un răspuns în perioada următoare”, a spus Mircea Bornescu, în luna august a anului trecut, pentru ProSport.

The post Lovitura pe care o pregătește Adrian Mititelu la FC U Craiova: Mircea Bornescu, noul team manager! „Sunt tentat să vin, dar nu în orice condiții!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă