Lovitură pe care o încearcă Răzvan Burleanu! FRF ia în calcul numirea lui Laurențiu Reghecampf în funcția de selecționer al României! Clauza cu Universitatea Craiova, principalul obstacol | EXCLUSIV

1 săptămână in urmă 29

Laurențiu Reghecampf, antrenorul român în vârstă de 46 de ani al Universității Craiova, ar putea deveni noul selecționer al echipei naționale de fotbal, a României, după plecarea lui Mirel Rădoi.

După ultimele meciuri din cadrul Grupei J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022, 0-0 cu Islanda și 2-0 cu Liechtenstein, contractul selecționerului Mirel Rădoi a expirat, iar Federația Română de Fotbal are misiunea de a numi pe altcineva în fruntea băncii tehnice a primei reprezentative.

Printre numele de pe lista Federației Române de Fotbal se află și Laurențiu Reghecampf, antrenor aflat sub contract cu Universitatea Craiova, până în vara anului 2023.

Lovitură pe care o încearcă Răzvan Burleanu! FRF ia în calcul numirea lui Laurențiu Reghecampf în funcția de selecționer al României

Conform surselor ProSport, Laurențiu Reghecampf ar fi fost tatonat de oameni din anturajul lui Răzvan Burleanu cu privire la disponibilitatea de a deveni noul selecționer al României. Favorit rămâne în acest moment Edi Iordănescu, plecat recent de la FCSB, pentru care există o susținere puternică la nivel politic.

În cazul lui Laurențiu Reghecampf, există un obstacol major care face negocierile și mai complicate: tehnicianul are o clauză de reziliere cu Universitatea Craiova, „în oglindă”: dacă pleacă el trebuie să plătească 300 de mii de euro și dacă Mihai Rotaru îl va demite vreodată trebuie să îi achite 300 de mii de euro.

Răzvan Burleanu l-a mai dorit pe Laurențiu Reghecampf la echipa națională a României, în anul 2014. De asemenea, și Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal a confirmat că acesta ar putea fi o variantă.

The post Lovitură pe care o încearcă Răzvan Burleanu! FRF ia în calcul numirea lui Laurențiu Reghecampf în funcția de selecționer al României! Clauza cu Universitatea Craiova, principalul obstacol | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă