Lovitură la început de an pentru Universitatea Craiova! Alexandru Mateiu este infectat cu COVID-19 | EXCLUSIV

3 săptămâni in urmă 28

Universitatea Craiova nu concepe să rateze play-off-ul, campionatul se reia chiar în această lună, dar Laurențiu Reghecampf primește o veste proastă: Alexandru Mateiu este infectat cu COVID-19.

Cum valul al cincilea este abia la început, este de așteptat ca tot mai mulți fotbaliști din Liga 1 să se infecteze cu noul coronavirus, la fel ca în Anglia, Italia și Spania. De altfel, marele Leo Messi n-a scăpat nici el de temutul virus.

Ciprian Tătărușanu are și el COVID-19. Fostul internaţional român, mai mult rezervă decât titular, va rata meciul AC Milan-AS Roma, programat, joi, în Serie A, prima întâlnire din 2022 pentru cele două echipe.

Alexandru Mateiu, infectat cu noul coronavirus

România este lovită de un nou val de infectări, iar fotbalul nu scapă nici el: noul an a început prost pentru Alexandru Mateiu, care a fost infectat cu noul coronavirus, chiar în ziua în care echipa lui Laurențiu Reghecampf a plecat într-un cantonament în Turcia.

Mateiu a jucat foarte puțin în ultima parte a anului trecut, așa că vestea a picat cum nu se poate mai prost pentru fotbalistul care a fost foarte apreciat de Răzvan Lucescu.

„Mateiu trebuie să facă mai mult pentru a ajunge să se bată cu cei aflaţi pe postul lui”, spunea antrenorul grupării din Bănie despre fotbalistul ajuns la 32 de ani.

Dacă în luna decembrie țara noastră a avut parte de liniște, lucrurile s-au complicat teribil în primele zile ale noului an. În ultimele 24 de ore au fost 1.756 de cazuri noi de COVID-19, cu 83% mai mult decât în ziua anterioară. Alte 18 decese au fost raportate de autorități, iar rata de incidență crește în aproape toată țara.

Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie 2020.

The post Lovitură la început de an pentru Universitatea Craiova! Alexandru Mateiu este infectat cu COVID-19 | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă