Lovitură grea pentru PSG! Fotbalistul pe care l-a „furat” Barcelonei se răzvrătește: „Nu sunt fericit pentru că situația nu este așa cum mi-am dorit eu!”

2 zile in urmă 18

Starul olandez Georginio Wijnaldum a venit de la Liverpool la PSG, în această vară, deși avea o ofertă și de la FC Barcelona.

În prezent el are probleme evidente cu adaptarea la vicecampioana Ligue 1 și acest lucru îl deranjează vizibil pe fostul elev al lui Jurgen Klopp. Wijnaldum a ajuns rezervă de lux și și-a exprimat public nemulțumirea pentru situația lui.

Georginio Wijnaldum nu este deloc încântat de ce a găsit la PSG: „Voi fi nevoit să mă obișnuiesc cu asta”

Internaționalul olandez Georginio Wijnaldum are probleme mari în a se impune ca titular în compartimentul median al celor de la PSG, după ce până acum a fost integralist în doar două din cele nouă etape de Ligue 1 pentru parizieni.

Timpul său petrecut pe gazon pentru echipa lui Mauricio Pochettino continuă să scadă într-un mod alarmant.

„Nu pot să spun că sunt pe deplin fericit, pentru că situația nu este așa cum mi-aș fi dorit eu. Dar acesta este fotbalul și eu voi fi nevoit să mă obișnuiesc cu asta. Eu sunt un luptător. Trebuie să rămân pozitiv și să muncesc din greu pentru a întoarce situația în favoarea mea”, a declarat Wijnaldum pentru cei de la NOS.

Mijlocașul batav, care va împlini 31 de ani peste o lună de zile, a adunat în cele 5 sezoane în care a evoluat pentru Liverpool 179 de meciuri, în care a marcat 16 goluri, printre care și celebra „dublă” din semifinala de vis a Ligii Campionilor, cu Barcelona, din sezonul 2018/2019, în care Liverpool a cucerit trofeul.

The post Lovitură grea pentru PSG! Fotbalistul pe care l-a „furat” Barcelonei se răzvrătește: „Nu sunt fericit pentru că situația nu este așa cum mi-am dorit eu!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă