Lovitură grea pentru Mauro Icardi! Argentinianul a rămas fără cont de Instagram, după o postare „fierbinte” cu Wanda Nara | GALERIE FOTO

4 săptămâni in urmă 28

Mauro Icardi are din nou probleme! De această dată, starul lui PSG s-a trezit că nu mai are o perioadă cont de Instagram, după o fotografie „fierbinte” alături de Wanda Nara.

Contul lui Icardi a fost temporar închis, în condițiile în care pe Instagram nu se permite fotografii cu nuditate explicită.

Wanda Nara este și agentul lui Mauro Icardi. Ea nu s-a arătat timidă atunci când a vorbit despre momentele pasionale din dormitor pe care le are cu fotbalistul lui PSG. Ba mai mult, în urmă cu ceva timp, ea le-a răspuns gurilor rele dezvăluind că îi face sex oral lui Icardi în fiecare seară. „Sunt convinsă că această perioadă dificilă ne-a întărit și mai mult ca cuplu și ca familie. Cel mai important este că amândoi am avut ocazia să punem capăt poveștii noastre care durează de 8 ani, dar după ce inimile noastre s-au săturat să plângă, ne-am ales din nou unul pe celălalt. Te iubesc Mauro Icardi”, a fost mesajul postat de Wanda Nara, după ce s-a împăcat cu jucătorul aflat acum în Ligue 1.

Lovitură pentru Mauro Icardi! Starul lui PSG are contul de Instagram suspendat

Mauro Icardi este „în al nouălea cer” după ce s-a împăcat cu Wanda Nara, iar atacantul a „sărbătorit” momentul printr-o fotografie în care apare dezbrăcat, alături de celebra vedetă.

Contul de Instagram al lui Icardi a fost închis imediat, iar milioanele de urmăritori s-au trezit cu următorul mesaj: „Această pagină nu este disponibilă!”

În schimb, Wanda Nara n-are probleme, iar contul acesteia de Instagram este activ, dovadă și fotografie postată de Halloween.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

The post Lovitură grea pentru Mauro Icardi! Argentinianul a rămas fără cont de Instagram, după o postare „fierbinte” cu Wanda Nara | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă