Lovitură grea pentru „diavoli”: Zinedine Zidane a refuzat-o din nou pe Manchester United

1 săptămână in urmă 40

Vicecampioana Premier League, Manchester United, a rămas fără antrenor, după demiterea norvegianului Ole Gunnar Solskjaer, dar ținta șefilor de pe Old Trafford, Zinedine Zidane, a refuzat o nouă ofertă.

Fostul antrenor de pe Santiago Bernabeu vrea să ajungă selecționerul Franței sau să prindă postul de principal la vicecampioana Ligue 1, PSG.

Tehnicianul nordic a fost demis de conducerea „diavolilor” după un parcurs extrem de slab al echipei în ultima perioadă, care a culminat cu înfrângerea la scor suferită în fața lui Watford, 1-4.

Francezul Zinedine Zidane nu vrea la Manchester United

Informația venită din presa engleză, acolo unde BBC anunță că Zinedine Zidane a declinat o nouă ofertă a lui Manchester United, corespunde celei oferite de spaniolii de la COPE, care anunțau recent că fostul antrenor al lui Real Madrid este interesat doar de poziția de selecționer al Franței sau de cea de manager al lui PSG.

Chiar dacă „diavolii roșii” știau de preferințele fostului antrenor al „galacticilor”, ei l-au considerat mereu pe Zidane drept un înlocuitor de marcă pentru demisul Solskjaer.

O eventuală sosire pe Old Trafford a tehnicianului francez, care a câștigat de trei ori Liga Campionilor cu Real Madrid ca antrenor, ar fi putut contribui la succesul unui potențial transfer al superstarului Kylian Mbappe, cu care Manchester United ar fi rezolvat definitiv problemele din ofensivă.

Mauricio Pochettino, favorit să preia banca „diavolilor”

Refuzul categoric al lui Zinedine Zidane, sinonim cu retragerea acestuia din cursa pentru postul de antrenor al lui United, lasă ușa larg deschisă pentru o altă variantă, cea mai solidă din acest moment: Mauricio Pochettino.

Situația din acest moment de pe Parc des Princes îl face pe tehnicianul argentinian să fie tentat de o plecare de la vicecampioana Ligue 1, PSG, și varianta revenirii în Premier League, pe banca lui Manchester United, este una extrem de atractivă.

Conform Daily Mail, Pochettino continuă să locuiască la Paris într-un hotel, acolo unde nu se simte deloc confortabil, în timp ce restul familiei sale a rămas în continuare să stea în Marea Britanie, după plecarea antrenorului argentinian de la Tottenham.

Din acest punct de vedere, lui Pochettino i-ar fi ușor să se întoarcă în Regat, dar pentru ca acest lucru să se întâmple el trebuie să ajungă la un acord cu PSG pentru a pleca de la Paris.

Clubul de pe Parc des Princes nu este mulțumit pe deplin de performanțele lui Pochettino, care nu a reușit să câștige titlul în Ligue 1 în sezonul trecut și nu s-a impus nici în Liga Campionilor.

O eventuală trecere a lui Pochettino la Manchester United ar putea determina o sosire a lui Zinedine Zidane pe banca tehnică a celor de la PSG.

The post Lovitură grea pentru „diavoli”: Zinedine Zidane a refuzat-o din nou pe Manchester United appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă