Lovitură grea pentru Dan Petrescu: „Nu mă mai întorc la CFR Cluj!”

2 săptămâni in urmă 14

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 ianuarie 2022, 17:51 / Actualizat miercuri, 05 ianuarie 2022 18:06

Juan Emmanuel Culio (38 de ani) a plecat de la CFR Cluj. Preferatul lui Dan Petrescu, antrenorul care l-a readus pe mijlocașul central în Gruia odată cu revenirea lui pe bancă (septembrie), a decis să rămână în Argentina, alături de familie.

CFR Cluj, decizie categorică în cazul lui Denis Alibec » Ce se întâmplă cu atacantul

CFR CLUJ

CFR Cluj, decizie categorică în cazul lui Denis Alibec » Ce se întâmplă cu atacantul

„Culio a zis că nu mai revine din Argentina. Știam că a plecat ultima dată tot din cauza problemelor legate de familie. Acum mi-a zis că îi pare rău, dar că vrea să stea lângă familie. 

Mai vrea să joace până în vară, cred că își va găsi o echipă în Argentina. Eu l-aș primi în staff-ul meu, dar i-ar fi greu fără familie, din nou”, a declarat azi Dan Petrescu într-o conferință de presă.

Culio se desparte de CFR Cluj

Culio, de 5 ori campion al României, a fost forțat în toamnă în primul „11” de Dan Petrescu, deși venea de la Deportivo Flandria, echipă din liga a 3-a argentiniană! Culio a fost titular în primele 3 meciuri, în septembrie și octombrie, apoi a apărut tot mai rar în echipă. De altfel, Culio n-a mai jucat la clujeni din 20 noiembrie, meciul FCU Craiova - CFR 0-2.

Data trecută, Culio s-a despărțit de CFR la finalul lui 2019. S-a întors atunci în Argentina (liga a 2-a), la Quilmes, pentru care a jucat până la începutul lui 2021, când și-a anunțat retragerea din fotbal, cauzată de probleme grave de sănătate ale soției. Dar Culio a stat departe de dreptunghiul verde doar două luni.

 „Nu mă mai întorc la CFR Cluj!”

20.000 de euro lunarera salariul lui Culio la CFR

12 trofeeare Culio la CFR. Pe lângă cele 5 campionate, a cucerit 3 Cupe și 4 Supercupe

CFR Cluj face curățenie

Dan Petrescu a nominalizat și jucătorii care trebuie să-și caute echipă în perioada următoare. Nicio surpriză, ei erau oricum în afara listei de campionat a CFR-ului: „Tahiri, Fofana, Butean, Denis Rusu, Rodrigues, ei sunt, nu merg în cantonamentul din Spania”.

Tot azi, Petrescu a confirmat că nu se va mai baza pe Denis Alibec, informație dezvăluită în exclusivitate de GSP.ro.

 „Mi-am dorit asta, dar nu a fost posibil. Patronul a fost clar”

SELECȚIONER

Dan Petrescu explică motivele pentru care nu a ajuns la națională: „Mi-am dorit asta, dar nu a fost posibil. Patronul a fost clar”

CFR Cluj pleacă în cantonament în Spania » Campioana va susține trei partide amicale

CFR CLUJ

CFR Cluj pleacă în cantonament în Spania » Campioana va susține trei partide amicale

Playtech: BOMBĂ! Câți bani a primit Horațiu Mălăele pentru show-ul de la Revelion. Pro TV a spart banca, Antena 1 nu și l-a permis (exclusiv)


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă