Lovitură grea dată de Tribunal pentru Pablo Cortacero! Fanii lui Dinamo exultă după ce spaniolul n-a putut ajunge în fruntea clubului: „DDB face lucrurile corect!”

1 lună in urmă 1

Pablo Cortacero a primit o lovitură grea și nu poate să revină în fruntea clubului Dinamo! Spaniolul nu și-a găsit dreptate în instanță, iar fanii au reacționat imediat pe rețelele de socializare.

Acționarul majoritar în vârstă de 42 de ani a acuzat, la Tribunalul București, că a fost destituit ilegal și a solicitat să fie repus în drepturi, dar n-a avut câștig de cauză, în cele din urmă.

Ultrașii lui Dinamo au plănuit o întâlnire cu Pablo Cortacero, cel care a dispărut de mai multe luni și a lăsat clubul din „Ștefan cel Mare” într-o situație foarte dificilă, dar acesta n-a revenit în România.

Pablo Cortacero, ce lovitură! Spaniolul nu poate reveni în fruntea lui Dinamo

“Respinge cererile de intervenție formulate, ca NEÎNTEMEIATE”, este verdictul Tribunalului, în cazul lui Pablo Cortacero.

Spaniolul poate să facă apel la această decizie în termen de 30 de zile.

„Președintele Consiliului de Administrație al clubului Dinamo rămâne, așadar, Constantin Eftimescu! Mulțumim juriștilor noștri pentru munca depusă”, anunță fanii din Program DDB.

The post Lovitură grea dată de Tribunal pentru Pablo Cortacero! Fanii lui Dinamo exultă după ce spaniolul n-a putut ajunge în fruntea clubului: „DDB face lucrurile corect!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă