Lovitură dură pentru Simona Halep! A fost scoasă din topul milionarilor din tenis publicat de Forbes: „El este de vină!” Ce s-a întâmplat cu încasările româncei în anul recent încheiat

2 săptămâni in urmă 20

Simona Halep a fost scoasă din topul celor mai bogați jucători de tenis pe anul 2021, publicat de revista Forbes la început de 2022! Veniturile Simonei au scăzut drastic în ultimul an, iar românca a fost înlocuită în Top 10 milionari ai tenisului de grecul Stefanos Tsitsipas.

Forbes a publicat clasamentul celor mai bine plătiți jucători de tenis din 2021, în ambele circuite, masculin și feminin, iar surpriza este reprezentată de absența Simonei Halep din Top 10!

Interesant este că un singur nume nou a intrat în Top 10 milionari din tenis! Este vorba de grecul Stefanos Tsitsipas, care a scos-o pe Simona Halep din clasamentul celor mai bogați tenismeni din 2021!

Simona Halep, scoasă din topul milionarilor din tenis publicat de Forbes! Veniturile româncei s-au diminuat cu 6 milioane de dolari

Simona Halep era o prezență constantă în topul publicat anual de revista de specialitate Forbes, dar românca a primit o lovitură dură la început de 2022! Dacă în precedentul clasament ocupa locul 10, cu incasări de 10,9 milioane de dolari (6,9 milioane din premiile câștigate la turnee, iar restul de 4 milioane din contractele de publicitate), Halep nu a mai prins Top 10 al celor mai bogați jucători de tenis pe anul 2021!

Încasările totale ale Simonei Halep s-au diminuat cu 6 milioane de dolari în 2021! Halep a strâns 900.000 de dolari din premiile la turnee în sezonul precedent, iar sponsorii i-au oferit aceleași sume ca și în trecut – în jur de 4 milioane de dolari, astfel că veniturile româncei au totalizat 4,9 milioane de dolari, scăzând sub pragul de 5 milioane de dolari în 2021. Ocupanta locului 10, Ashleigh Barty, a avut venituri de 5,8 milioane de dolari în anul recent încheiat.

Roger Federer, cele mai mari încasări în 2021! Elvețianul a primit 90 de milioane de dolari din sponsorizări

Pe primul loc în clasamentul Forbes se află Roger Federer! În pofida faptului că a fost mai mult accidentat în ultimul an, elvețianul continuă să încaseze cele mai mari sume din contractele de publicitate: 90,6 milioane de dolari (90 de milioane din sponsorizări și 600.000 de dolari din premiile la turnee). Podiumul este completat de japoneza Naomi Osaka (60,1 milioane de dolari) și americanca Serena Williams (41,8 milioane de dolari).

Novak Djokovic, cu încasări de 38 de milioane de dolari în 2021, l-a întrecut pe rivalul Rafael Nadal – 27 de milioane de dolari! Singurul nume nou din Top 10 milionari din tenis este Stefanos Tsitsipas, aflat pe poziția a 9-a, care a încasat 8,1 milioane de dolari în ultimul an: „Stefanos este singurul nume nou din Top 10, grecul având o ascensiune importantă. El este de vină pentru faptul că Simona Halep a părăsit topul”, notează Forbes.

The post Lovitură dură pentru Simona Halep! A fost scoasă din topul milionarilor din tenis publicat de Forbes: „El este de vină!” Ce s-a întâmplat cu încasările româncei în anul recent încheiat appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă