Lovitură dură pentru Magda Vasiliu. Vedeta a făcut anunțul chiar ea

1 lună in urmă 19

Magda Vasiliu a lăsat tot în urmă și s-a mutat în Italia în urmă cu 4 ani, pentru a îi oferi băiețelului său cel mai bun tratament posibilă, după ce s-a descoperit că are o formațiune malignă la picior.

Lovitură dură pentru Magda Vasiliu

Fosta prezentatoare de știri a vorbit despre cum se descurcă în Italia și ce face Vlad, după ce recent a avut parte de o căzătură. Magda Vasiliu este singură acum, iar asta pentru că a refuzat să facă compromisuri.

Ea a plecat în urmă cu patru ani în Italia, după ce fiul ei a fost diagnosticat cu cancer. Pentru că avea rude peste hotare, a decis ca Vlad, fiul ei, să fie tratat acolo.

Deși este o mamă singură, fosta prezentatoare de știri se descurcă cu brio, iar asta pentru că are aproape familia și câțiva prieteni.

„Totul s-a schimbat practic în 5 zile. Pe 4 mai 2017 am ajuns la camera de gardă, la Marie Curie, pentru că pe Vlad îl durea foarte tare piciorul drept. În urma radiografiei și CT-ului medicii mi-au spus pe 5 mai că e vorba de o formațiune malignă. Cum la vremea respectivă aveam rude în Italia, am decis să plecăm urgent. Pe 9 mai aterizam la Roma, pe 10 eram deja internați. Am plecat de la Marie Curie direct la aeroport. Au fost niște zile cumplite”, a povestit ea pentru Click.

Magda Vasiliu este o mămică singură. Vedeta a făcut anunțul

În legătură cu viața ei, Magda spune că își găsește resursele uitându-se la copilul ei. Momentan, nu își poate lua un job, însă lucrează la un proiect cu cosmetice bio.

„Orice mamă cred că ar renunța la orice pentru a-și face bine copilul. Nu se poate pune în balanță nimic. Așa că am renunțat fără să mă gândesc de două ori. Acum am început să lucrez la un proiect care implică tot ceea ce înseamnă cosmetică bio. Dar sunt încă la început. Nu-mi pot permite încă un job, pentru că, evident, Vlad are încă nevoie de sprijin permanent”, a mai spus ea.

În legătură cu viața intimă, Magda Vasiliu este singură, iar motivul, spune ea, este refuzul de a face compromisuri în viața personală. Ea s-a despărțit de Cosmin Stoian. 

„Tocmai că nu am făcut compromisuri. Probabil ăsta e motivul pentru care acum sunt singură. Nu accept compromisul, mai ales în ceea ce privește viața personală. Pentru că nimeni nu trăiește de două ori”, a spus ea.

„Eu chiar cred în instituţia căsătoriei şi în relaţii de lungă durată. În momentul în care copilul meu şi Cosmin s-au cunoscut, mie mi-era clar că relaţia noastră este una care va evolua bine. Pentru că, dacă n-aş fi avut certitu­dinea asta, nu mi-aş fi permis să i-l prezint pe Vlad. E o relaţie serioasă şi-mi doresc să fie una de lungă durată”, mărturisea vedeta, în urmă cu mai mulți ani.

“În momentul de față sunt o femeie singură, dar nu văd ceva senzațional în asta. La fel ca oricare alt om, nu te poți înțelege cu cineva, vine un moment când țelurile se schimbă și, probabil, când treci prin atît de multe lucruri prin care am trecut noi, se întâmplă asta. Am decis de comun acord să mergem amândoi pe drumul nostru. Este o decizie luată cu maturitate pentru că nici eu, nici fostul soț nu mai avem 20 de ani”, a mai spus ea.

Este al treilea divorț prin care jurnalista trece. La 6 ani de la căsătoria civilă cu Cosmin, vedeta a decis să pună punct relației. Ea a mai fost căsătorită cu Valentin Vasiliu și cu Andrei Vintilescu, tatăl lui Vlad.

The post Lovitură dură pentru Magda Vasiliu. Vedeta a făcut anunțul chiar ea appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă