Lovitură dură pentru FCSB! Dragoș Nedelcu s-a accidentat din nou și a părăsit după doar 13 minute meciul cu Chindia Târgoviște | FOTO

1 lună in urmă 2

Dragoș Nedelcu este lovit din nou de un ghinion teribil. Jucătorul FCSB s-a accidentat în minutul 13 al partidei cu Chindia Târgoviște și a fost înlocuit de Andrei Miron. Se pare că este vorba de o problemă musculară pentru jucătorul care abia revenise după o accidentare care l-a ținut departe de gazon mai bine de șase luni.

Dragoș Nedelcu s-a accidentat din nou și a părăsit terenul partidei cu Chindia Târgoviște. Era minutul 13 când a trimis mingea în afara terenului de joc și a făcut semn că nu mai poate continua. Imaginea l-a supărat foarte tare pe Mihai Stoica. Managerul general a început să comenteze nervos momentul. Andrei Miron a fost chemat urgent de antrenorul Toni Petrea și trimis în centrul defensivei alături de Ovidiu Popescu.

Dragoș Nedelcu s-a accidentat grav și în vară. A fost operat și a stat mai bine de șase luni fără să joace. A revenit în urmă cu mai puțin de o lună și înainte de cele 13 minute cu Chindia mai jucase în partidele cu Hermannstadt și cu Dinamo, în „Cupa României”.

Accindetarea lui Dragoș Nedelcu îi dă mult planurile peste cap lui Toni Petrea. Antrenorul FCSB era covins că acesta poate juca pe postul de fundaș central, în condițiile în care Gigi Becali nu este mulțumit de fundașii centrali din lot, dovadă că la partida cu Chindia au început partida pe bancă.

Nedelcu este unul dintre favoriții lui Mihai Stoica. Când jucătorul a început recuperarea, managerul general era în culmea fericirii și spunea că FCSB va fi mai puternică avându-i în teren pe Florinel Coman și Dragoș Nedelcu.

 

The post Lovitură dură pentru FCSB! Dragoș Nedelcu s-a accidentat din nou și a părăsit după doar 13 minute meciul cu Chindia Târgoviște | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă