Lovitură dură pentru Alex Bodi. Ce a făcut Daria Radionova în plină pandemie

2 săptămâni in urmă 2

Alex Bodi are din nou parte de un moment de cumpănă? Ce se întâmplă cu celebrul afacerist și care sunt noile zvonuri despre relația pe care o are cu Daria Radionova? Ce a făcut rusoaica în plină pandemie?

Nouă lovitură pentru Alex Bodi. Ce se întâmplă în relația cu Daria Radionova?

Daria Radionova a făcut un anunț cu care a surprins pe toată lumea. Mai tânăra iubită a lui Alex Bodi a scris pe rețelele de socializare că vrea să se mute din România cât mai repede, cu toate că suntem în plină pandemie, iar această dorință a fetei ar putea avea câteva mici piedici cel puțin pentru moment.

Tânăra este la moment în Londra, acolo unde își pune la punct câteva afaceri, iar se pare că statul în țara natală a amorezului nu-i mai priește deloc. Amintim că rusoaica s-a reîmpăcat cu celebrul afacerist după despățirea acestuia de Bianca Drăgușanu, astfel că a fost lângă el în cele mai grele momente – când a fost ridicat de mascați.

Cei doi pare că se înțeleg în continuare de minune, iar în timp ce Bodi e prins numai în casă din cauza arestului la domiciliu, iubita desigur că are liber la plimbări. Daria a fost întrebată când se va muta la Monaco, iar răspunsul său nu se potrivește cu planurile pe care le-ar fi avut Alex Bodi, internauții gândindu-se implicit că aceștia nu mai formează un cuplu sau că trec printr-o perioadă de cumpănă în relație.

„Nu este atât de ușor. Trebuie să fiu pregătită pentru o schimbare atât de mare. Coronavirus mi-a ruinat planurile … dar fac tot ce este posibil pentru a mă muta cât de repede posibil”, a scris Daria Radionova pe Instagram.

Ce spunea recent rusoaica?

Alt detaliu pe care l-au sesizat fanii a fost legat de amintirile împreună ale vedetelor. Daria și Bodi au șters toate fotografiile de cuplu de pe paginile lor de Instagram, iar bomba este că nici măcar nu-și mai urmăresc activitatea unul altuia.

”Nu este nevoie să se facă astfel de speculații. Între mine și Alex nu s-a întâmplat nimic rău. Dacă sunt în Londra nu înseamnă că ne-am despărțit. Am și eu viața mea, problemele mele și nu pot sta în România tot timpul. Locuiesc în Londra și aici este locația principală unde stau, serviciul meu aici și, evident, trebuie să rezolv anumite lucruri de asemenea. În acest moment este lockdown în Londra, dar în câteva zile totul se va redeschide. De asemenea, trebuie să îmi pregătesc bussiness-urile pentru redeschidere, nu este chiar atât de ușor, așa că nu am putut sta în România”
Daria Radionova (Sursa: Antena Stars)

The post Lovitură dură pentru Alex Bodi. Ce a făcut Daria Radionova în plină pandemie appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă