Lovitură de proporții pe piața media din România! Ce posturi TV vor transmite Premier League din sezonul viitor | EXCLUSIV

3 săptămâni in urmă 15

Lovitură de proporții pe piața media! Look Sport și Digi Sport vor transmite Premier League din sezonul viitor. ProSport a aflat că negocierile sunt aproape de final, în condițiile în care EuroSport mai are drepturi pentru campionatul Angliei doar până la finalul acestui sezon.

Digi Sport a mai transmis campionatul Angliei în urmă cu zece ani, iar apoi Premier League a ajuns la EuroSport, care difuzează în continuare cele mai importante meciuri, în fiecare săptămână. Într-o perioadă, partidele de duminică din Premier League au fost transmise de Telekom Sport.

În aceste condiții, EuroSport se va concentra pe turneele de tenis, urmând să se axeze pe toate cele patru Grand Slam-uri, Marile Tururi din ciclism, dar și sporturile de iarnă.

Look Sport și Digi Sport vor transmite Premier League din sezonul viitor

Look Sport și Digi Sport sunt pe cale să transmită și cel mai important campionat din Europa, Premier League, în condițiile în care pe aceste canale poate fi urmărit campionatul Italiei, cel al Franței, dar și cele mai tari partide din La Liga.

Contractul expiră la finalul acestui sezon, iar EuroSport se pregătește să-și ia adio de la Premier League, campionat care face audiențe uriașe în Europa, toate acestea pentru că oferta pe care grupul Digi a făcut-o este una substanțială.

Look Sport și Digi Sport transmit și UEFA Champions League, iar singurele competiții importante pe care nu le difuzează în acest moment sunt UEFA Europa League și UEFA Conference League, care se află la Pro TV.

Anunțul oficial în privința meciurilor din Premier League ar urma să se facă în scurt timp.

Grupul Digi pregătește infrastructura pentru a transmite Premier League. Ar putea fi lansat un nou canal: Digi Sport 5

În toată această achiziție a drepturilor TV pentru Premier League, cel mai urmărit campionat din lume, Look Sport va sublicenția de la grupul Digi.

Gigantul media care a pătruns în mai multe țări din Europa mai are de pus la punct un singur aspect, distribuția meciurilor pe care le va transmite.

Astfel, Digi ia în calcul deschiderea unui nou canal, pentru a putea difuza și celelalte competiții sportive. Este vorba despre Digi Sport 5, post unde vor fi distribuite evenimentele mai puțin atractive, în mare parte extrafotbal.

The post Lovitură de proporții pe piața media din România! Ce posturi TV vor transmite Premier League din sezonul viitor | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă