Lovitură de proporții: Emma Răducanu ar putea fi antrenată de Darren Cahill

1 lună in urmă 15

  • Liga 1: FC Argeș - Chindia, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - Academica Clinceni, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Emma Răducanu ar putea fi antrenată de Darren Cahill

Sportiva britanică a afirmat că nu se gândeşte la cineva şi nu crede că va lua o decizie înainte de finalul sezonului. DPA scrie că este puţin probabil ca ea să nu fi primit cu interes vestea că renumitul antrenor Darren Cahill este acum liber, după încheierea colaborării cu Simona Halep.

"Darren Cahill e omul potrivit! Îmi vei mulțumi mai târziu!", i-a transmis Jaiden Micheal, un om de televiziune britanic, Emmei Răducanu.

Conform tennishead.net, Darren Cahill este primul pe lista scurtă a Emmei Răducanu, fiind urmat de Greg Rusedski, Tim Henman, Ivan Lendl, Andrew Bettles şi Patrick Mouratoglou și Sascha Bajin.

Dorinţa de a lucra cu antrenori diferiţi a fost deja o trăsătură notabilă a tinerei cariere a lui Răducanu, ce nu a ezitat să pună capăt unei colaborări dacă i s-a părut mişcarea potrivită, renunţând rapid la Nigel Sears după Wimbledon.

Emma Răducanu a făcut pereche cu Ducesa de Cambridge

Galerie Foto

Kate Middleton și Emma Răducanu au făcut pereche într-o confruntare amicală, în compania unor adversari cu dizabilități. Imaginile au făcut rapid înconjurul lumii. Tânerei jucătoare britanice i se citeau emoțiile pe chip.

La doar 18 ani, Emma Răducanu a uimit lumea tenisului după ce a reușit să câștige recent ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open. Și a făcut-o fără set pierdut, la prima sa participare și venită tocmai din calificări. Nu s-a mai întâmnplat așa ceva în istoria tenisului modern.

Victoria Emmei Răducanu, obținută la doar 18 ani, i-a impresionat atât pe specialiștii din tenis, cât și pe sportivi din alte discipline sau jurnaliști. Englezii de la The Sun chiar au plasat performanța Emmei Răducanu de la US Open drept cea mai mare din istoria sportivă a Marii Britanii.

Etichete: darren cahill , emma raducanu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă