Lovitură de 400 de milioane de euro dată de Real Madrid. Cum face rost Perez de bani pentru Mbappe și Haaland

2 săptămâni in urmă 13

  • Liga 2: Petrolul - Concordia Chiajna, joi, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Academica Clinceni - Sepsi, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Florentino Perez lucrează în liniște pentru a asigura că din punct de vedere financiar situația este una stabilă pentru clubul spaniol, iar ultima veste nu poate decât să îi bucure pe fani.

Lovitură de 400 de milioane de euro dată de Real Madrid

Conform presei din Spania, odată cu finalizarea modernizărilor la stadionul Santiago Bernabeu, drepturile pentru folosirea la activități non-sportive au fost vândute de club către un fond de investiții din Statele Unite ale Americii pentru 400 de milioane de euro. Afacerea urmează să fie anunțată în mod oficial de către oficialii grupării în viitorul apropiat.

Banii ar reprezenta o adevărată lovitură pentru Real Madrid, având în vedere că formația a avut și ea anumite probleme financiare cauzate de pandemia de coronavirus, fapt care a dus la încercarea lui Florentino Perez de a înființa Super Liga Europei, competiție care asigura participantelor o sumă generoasă și o stabilitate monetară importantă.

Florentino Perez, declarație acidă la adresa celor de la PSG

Omul numărul 1 de la Real Madrid a vorbit despre refuzul francezilor de a-l vinde pe Mbappe în vara trecută, chiar dacă oferta financiară a grupării de pe Santiago Bernabeu era una absolut halucinantă.

Hai să vezi cum au luat naștere serviciile secrete, misterioasele puteri din umbră. Azi de la 22:00 pe Digi World, în Digi Online.

"Cluburile care sunt deținute de state nu-și vând jucătorii. E o nebunie. Acum oferim 200 de milioane de euro pentru un singur jucător și ei nu-l vând. E mai bine când își termină jucătorii contractele", a spus Florentino Perez, conform jurnalistului italian Fabrizio Romano.

Etichete: real madrid , bani , santiago bernabeu

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă