Lovitură cumplită pentru Novak Djokovic: câți ani a primit interzis să intre în Australia, după ce i-a fost retrasă viza! Decizia îi distruge orice șansă de a mai câștiga turneul de Grand Slam

4 zile in urmă 13

Novak Djokovic a primit o interdicție de trei ani în Australia după ce a rămas fără viză pentru a doua oară! Rămâne de văzut dacă judecătorul Anthony Kelly va menține decizia sau îi va da dreptate sârbului încă o dată.

Novak Djokovic a primit un nou ordin de deportare din Australia, ceea ce înseamnă că liderul mondial nu va mai putea intra în țara de la „Antipozi” timp de trei ani, decât în cazul în care există „motive de interes național”.

Ținând cont că are deja 34 de ani, ar fi imposibil ca Nole să mai poată câștiga turneul de la Australian Open dacă nu va participa la următoarele trei ediții.

Lovitură cumplită pentru Novak Djokovic: câți ani a primit interzis să intre în Australia, după ce i-a fost retrasă viza

Novak Djokovic va fi reținut din nouă după ce a rămas fără viză de Australia pentru a doua oară, iar liderul ATP riscă să rateze atât ediția din acest an a turneului său preferat, cât și pe următoarele trei. Dacă va pierde procesul de duminică, Djokovic va avea interdicție de trei ani în Australia.

Avocații lui Djokovic au solicitat ca audierea finală să fie făcută duminică, pentru a putea pregăti apărarea. Instanța va decide în acest weekend dacă Nole are dreptul să participe la Australian Open. Sârbul ar trebui să îl înfrunte în primul tur pe conaționalul Miomir Kecmanovic.

Novak Djokovic a cucerit de 9 ori în carieră turneul de la Australian Open

Participarea lui Novak Djokovic la Australian Open, turneu pe care sârbul l-a câștigat de 9 ori în carieră – record absolut, este din nou în pericol după ce ministrul pentru Imigrări i-a anulat viza sârbului pentru a doua oară!

Sâmbătă dimineață, la ora 08:00, Djokovic va fi audiat de reprezentanți din cadrul ministerului pentru Imigrări, apoi va fi plasat în detenție, cel mai probabil în același hotel pentru refugiați în care a mai locuit în urmă cu o săptămână.

The post Lovitură cumplită pentru Novak Djokovic: câți ani a primit interzis să intre în Australia, după ce i-a fost retrasă viza! Decizia îi distruge orice șansă de a mai câștiga turneul de Grand Slam appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă