Lovitură cruntă pentru Manchester City. Accidentarea lui Kevin de Bruyne e mai gravă decât se credea

1 lună in urmă 26

Liga 1: Universitatea Craiova - Viitorul, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Liga 1: Sepsi - Astra, sâmbătă, 12:30, Digi Sport 1

Pep Guardiola a aflat vineri că nu va putea conta pe Kevin De Bruyne între patru şi şase săptămâni din cauza accidentării la tendon a jucătorului său, anunţă Sky.

De Bruyne va sta pe tuşă între patru şi şase săptămâni

Recent, De Bruyne a început negocierile cu clubul pentru prelungirea înţelegerii, care expiră în 2023, dar nu a fost de acord cu propunerea conducerii.

"O să ne lipsească foarte mult. Este aproape de neînlocuit datorită calităţii pe care o are. A fost ales cel mai bun jucător din Anglia, aşa că se ştie cât de bun este.

Dar, în acelaşi timp, dacă vrei să câştigi titluri importante ai nevoie de lucruri care, de asemenea, sunt de neînlocuit. Carisma echipei, angajamentul, relaţiile dintre staruri în vestiar.

Nu poţi lua titluri fără respect între jucători. Pe teren şi în afara lui", a precizat Pep Guardiola atunci când a confirmat verdictul medicilor ăn privinţa lui De Bruyne.

De Bruyne va lipsi de la meciuri importante ale echipei, cu Liverpool, Tottenham şi, foarte probabil, Arsenal. Man. City este pe locul 2 în Anglia, cu 38 de puncte, două mai puţin decât Man. United, dar şi cu un meci mai puţin jucat.

Etichete: manchester city , pep guardiola , kevin de bruyne
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă