Lovitură cruntă pentru FC Barcelona! Ronald Koeman nu poate sta pe banca noii echipe din cauza lui Quique Setien

5 luni in urmă 16

Ronald Koeman (57 de ani) a fost adus pe banca Barcelonei, în această vară, în locul lui Quique Setien (61 de ani), însă catalanii ar putea să debuteze, în noul sezon, fără antrenor pe bancă.

Quique Setien a ocupat doar opt luni postul de antrenor al Barcelonei, în perioada ianuarie – august 2020.

Ronald Koeman nu poate sta pe banca Barcelonei din cauza lui Quique Setien

Conform jurnaliștilor de la Marca, Quique Setien nu ar fi semnat rezilierea contractului cu FC Barcelona, deși a fost demis la finalul sezonului trecut. Ba mai mult, tehnicianul spaniol vrea să primească salariul aferent perioadei contractuale pe care o mai are cu formația catalană, adică un an.

Astfel, dacă nu se va încheia contractul dintre Barcelona și Quique Setien până la debutul noului sezon, Federație Spaniolă de Fotbal nu îi va permite lui Ronald Koeman să stea pe banca „extratereștirlor”.

Leo Messi, reacție halucinantă la adresa unui adversar

FC Barcelona a câștigat primul amical din presezon, 3-1, contra celor de la Gimnastic de Tarragona. Leo Messi a fost titular în partida respectivă, însă starul argentinian a avut o reacție neașteptată la adresa unui adversar.

Leo Messi a decis să rămână la FC Barcelona, după ce, în această vară, a încercat să se despartă de formația catalană.

Starul argentinian l-a apostrofat dur pe unul dintre jucătorii adverși de la Gimnastic de Tarragona. Este vorba despre Javier Ribelles, care, după mai multe deposedări dure, a fost certat de Leo Messi. Incidentul a fost povestit chiar de Ribelles la o emisiune TV: „Era clar că nu puteam să-l las pe Messi să respire, dacă e cu fața la tine devine extrem de complicat totul. Iar eu tăbăram pe el mereu. La un moment dat s-a oprit și mi-a spus: «Idiotule, nu te oprești, mă lovești tot timpul!»”.

La auzirea acestor cuvine, răspunsul lui Javier Ribelles pentru Leo Messi a fost unul sincer: „Uite, dacă ești cel mai bun, trebuie să te lovesc. Dacă te las să te întorci, nu mai am nicio șansă”.

În plus, fotbalistul lui Gimnastic de Tarragona a dezvăluit că nu a avut curaj să-i ceară lui Leo Messi să facă schimb de tricouri, la finalul meciului, însă a obținut tricoul lui Antoine Griezmann: „Era foarte supărat pe mine și am crezut că va țipa la mine din nou, de aceea nu i-am cerut tricoul”.

The post Lovitură cruntă pentru FC Barcelona! Ronald Koeman nu poate sta pe banca noii echipe din cauza lui Quique Setien appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă