Louis Munteanu pleacă la Fiorentina, deși în primă fază a refuzat! Avem toate cifrele contractului! | EXCLUSIV

2 months ago 3

Louis Munteanu, atacantul în vârstă de doar 18 ani, a ajuns la o înțelegere cu Fiorentina și o va părăsi pe FC Viitorul.

ProSport a anunțat în exclusivitate în urmă cu mai bine de trei săptămâni transferul lui Louis Munteanu la Fiorentina, dar tânărul fotbalist nu a fost de acord în primă fază cu această mutare, pentru că în contract este prevăzută condiția ca acesta să petreacă primul an la Primavera, echipa de tineret a clubului din Florența.

Louis Munteanu, transfer de la FC Viitorul la Fiorentina

Potrivit surselor ProSport, Gheorghe Hagi i-a transmis lui Louis Munteanu că în cazul în care nu va pleca în Italia, nu îi poate promite că va mai juca la fel de multe minute ca până acum.

În cele din urmă, tânărul atacant a acceptat să plece în Italia, unde va semna cu Fiorentina un contract valabil pe patru ani, cu condiția ca primul an să în petreacă la echipa de tineret.

În ceea ce privește sumele care se învârt în jurul acestui transfer, FC Viitorul va încasa nu mai puțin de un milion de euro în schimbul lui Louis Munteanu. Atacantul în vârstă de doar 18 ani se află deja în Italia și va semna în cel mai scurt timp. Acesta va avea un salariu lunar în valoare de 7.000 de euro, urmând ca din acești bani să își plătească singur chiria.

350 de mii de euro este cota de piață a lui Louis Munteanu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 21 de meciuri a jucat Louis Munteanu pentru FC Viitorul în total în Liga 1. 3 goluri a înscris Louis Munteanu pentru FC Viitorul în sezonul trecut al Ligii 1, în cele 19 meciuri disputate.

„Îl ştiţi, de acum, pe Louis Munteanu. E în plină ascensiune. A marcat goluri în campionat. Ştiţi ce salariu are? 500 de euro pe lună! Acum însă trebuie să i-l măresc, să vedem.

 

Ca un jucător de 2002 să aibă trei goluri din cinci sau șase meciuri… nimeni nu scrie în România de asta. Poate pentru unii e normal. Eu încă cred că sunt lucruri extraordinare. Nu am văzut în aceste săptămâni să vină cineva să facă un interviu cu Louis Munteanu. Un jucător care explodează la vârsta lui, nu l-a întrebat nimeni de unde ai apărut, unde ai stat, ce îți place să mănânaci. Pentru mine e un păcat” –  Gheorghe Hagi, într-o conferință de presă.

The post Louis Munteanu pleacă la Fiorentina, deși în primă fază a refuzat! Avem toate cifrele contractului! | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools