Lou Williams și relația sa de bigamie! Starul NBA s-a iubit cu două femei în același timp și a făcut trei copii cu ele: „Le iubesc!” | GALERIE FOTO

3 săptămâni in urmă 23

Baschetbalistul Lou Williams, de la Atlanta Hawks, a anunțat în 2015 că s-a iubit în același timp cu două femei. Între timp, sportivul a conceput trei copii cu acestea, iar relația cu una dintre ele s-a încheiat.

În urmă cu 6 ani, startul NBA a vorbit despre faptul că avea relații amoroase simultane cu două femei și ulterior a ieșit public cu acestea pentru a le prezenta drept partenerele sale.

Deși mulți l-au criticat, el a vorbit despre provocările bigamiei și susține că nu îl interesează vocea criticilor.

Lou Williams și relația sa de bigamie! Starul NBA s-a iubit cu două femei în același timp și a făcut trei copii cu ele: „Le iubesc!”

Sportivul afirmă că relațiile sale cu cele două femei nu au fost „aventuri” și că le iubește pe amândouă, fiind mamele copiilor lui.

„Nu îmi place că nu pot controla ce spun oamenii despre ele, pentru că aceste două femei sunt mamele copiilor mei. Nu sunt femei cu care am avut aventuri”, a transmis veteranul.

Despre iubitele baschetbalistului s-au spus multe, inclusiv că ar fi surori. „Este ridicol!”, a răspuns Lou Williams.

Prima care a intrat în viața lui Lou Williams a fost Ashley Henderson, de care s-a despărțit în 2020. În același timp, baschetbalistul a rămas cu Rece Mitchell, alături de care are doi copii.

 

The post Lou Williams și relația sa de bigamie! Starul NBA s-a iubit cu două femei în același timp și a făcut trei copii cu ele: „Le iubesc!” | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă