Lotul lui Dinamo, criticat de fostul conducător: „A slăbit enorm! Transferurile nu au adus niciun plus”

1 lună in urmă 2

LIGA 1  ·  DINAMO

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2021, 15:04 / Actualizat miercuri, 24 februarie 2021 15:39

Florin Prunea, fostul președinte de la Dinamo, a analizat situația clubului din „Ștefan cel Mare” și nu se declară încântat de ceea ce vede.

Fostul portar crede că după pauza din iarnă lotul lui Dinamo a slăbit și că jucătorii aduși acum nu sunt la valoarea celor care au plecat, astfel că formația alb-roșie ar putea avea probleme.

„Trebuie să fie atenți pentru că problemele își pun amprenta asupra echipei. Lotul nu mai este același care a fost la începutul campionatului! A slăbit enorm de mult.

 Transferurile care au fost făcute nu au adus niciun plus, din păcate. Lucrurile nu stau așa cum trebuie și merg înspre mai rău, din păcate”, a declarat Florin Prunea, pentru Prosport.

Andrei Blejdea, Gevaro Nepomuceno, Jonathan Morsay, Steliano Filip și Gudmund Kongshavn sunt jucătorii aduși de Dinamo în această iarnă.

VIDEO Dănciulescu crede că viitorul lui Dinamo pare tot mai sumbru: „Spaniolii sunt în continuare în club, lucrurile vor tărăgăna”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Jucătorii lui Dinamo, luați la țintă de o legendă a clubului: „Nu își dau interesul, cu Astra nu au vrut să alerge”Actuala Dinamo, aproape cea mai slabă din istorie! Cifre dezastruoase: toți „câinii roșii” fac cât Florin Tănase

În urmă cu mult timp, Elena Cârstea spunea: „bărbații sunt niște mitocani.„ Ce s-a ales acum de artistă, la 14 ani de când a părăsit România definitiv

Libertatea

Playtech: Diana Șoșoacă, UMILITĂ în ultimul hal la TV. Un jurnalist celebru a explodat: 'O nesimțită ordinară sunteți!'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă