Lorenzo Insigne, „vânat” de granzii Europei! Starul lui Napoli nu și-a prelungit contractul și ar putea pleca liber în Premier League

1 săptămână in urmă 15

Lorenzo Insigne, campion european cu naționala Italiei, este tot mai aproape de a pleca liber de contract de la Napoli.

Căpitanul napoletan a intrat în ultimul său an de contract cu gruparea patronată de Aurelio de Laurentiis și nu dă semne că ar vrea să continue pe „Stadio Diego Armando Maradona”.

Avocatul lui Lorenzo Insigne, Vincenzo Pisacane, a avut deja prima rundă de negocieri contractuale cu patronul lui Napoli

Aurelio Laurentiis nu vrea să strice momentul magic pe care Napoli îl traversează în Serie A, echipa sa fiind prima în clasament, cu maximum de puncte, după 7 etape de campionat disputate.

Patronul lui Napoli știe că expirarea contractului căpitanului său Lorenzo Insigne este mai mult decât un simplu nor pe cerul albastru și senin al orașului în care s-a afirmat definitiv Diego Armando Maradona.

Din acest motiv, conducătorul napoletan este cel care a făcut primul pas în negocierile cu Insigne, după ce l-a invitat pe reprezentantul internaționalului italian, Vincenzo Pisacane, să ia prânzul alături de el.

Dar distanța dintre ceea ce oferă clubul italian și suma solicitată de numărul 10 de la naționala Italiei este una colosală, cel puțin pentru moment.

Liverpool, Manchester United și Inter vor să-l oferteze

Cu toate acestea, însă, prima opțiune a lui Insigne rămâne Napoli. Pe de altă parte, granzii din Premier League, Liverpool și Manchester United, dar și campioana Italiei, Inter, sunt atente la tratative.

Aceste cluburi pot face oferte tentante în luna ianuarie, atunci când atacantul de 30 de ani va fi liber să negocieze cu orice echipă interesată, deoarece va intra oficial în ultimele șase luni de contract cu trupa lui Spaletti.

The post Lorenzo Insigne, „vânat” de granzii Europei! Starul lui Napoli nu și-a prelungit contractul și ar putea pleca liber în Premier League appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă