Loredana Groza și Cătălin Botezatu, show într-un restaurant din București. În ce ipostaze au fost filmați

2 săptămâni in urmă 17

Loredana Groza și Cătălin Botezatu au încins atmosfera într-un restaurant de fițe din București. Cei doi au dansat împreună și a fost un adevărat spectacol în localul în care petreceau mai multe vedete.

Seara trecută a fost una plină de distracție pentru mai multe vedete de la noi. Loredana Groza a cântat alături de Nick Casciaro, câștigătorul „X Factor” 2021, într-un restaurant din zona de Nord a Bucureștiului. Cei doi au impresionat pe toată lumea cu spectacolul lor, însă distracția nu s-a terminat aici. Loredana Groza și Cătălin Botezatu au fost sufletul petrecerii și au dansat împreună. Aceștia au fost filmați în timp ce dansau lasciv, relatează Spynews.ro.

Cântăreața a purtat o ținută îndrăzneață, mai exact o salopetă mulată și cu un decolteu adânc. Loredana Groza a întreținut atmosfera la petrecere, iar invitații s-au distrat de minune pe melodiile sale. Fiica Andreei Esca împreună cu iubitul ei, Mario Fresh, au fost prezenți la petrecere, dar și Dan Bittman alături de Tania Budi.

loredana-groza-showIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

La un moment dat, Loredana Groza s-a urcat pe canapelele din club și a dansat lasciv. Imaginile au fost filmate de către oamenii aflați la petrecere și încărcate pe rețelele de socializare. Toată lumea s-a distrat seara trecută în zona de Nord a Capitalei, cunoscută pentru restaurantele de fițe la care aleg vedetele să meargă. Dan Bittman și Loredana Groza au cântat împreună, în timp ce Tania Budi îi filma.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă