Loredana Groza s-a echipat ca Simona Halep și a provocat-o pe campioana tenisului: „Avantaj Lori” | GALERIE FOTO

2 luni in urmă 2

Loredana Groza se menține în formă la 50 de ani, practicând tenisul din ce în ce mai des! Cunoscuta artistă a descoperit recent pasiunea pentru sportul alb, iar acum se pregătește pentru un meci cu Simona Halep (29 de ani).

Loredana Grozaa s-a îndrăgostit de tenis, sport pe care îl ia tot mai în serios! După ce a jucat mai multe meciuri amicale cu Monica Niculescu, Mihaela Buzărnescu și Alexandra Dulgheru, vedeta TV se pregătește să o înfrunte și pe Simona Halep.

După ce s-a întors dintr-o vacanță în Maldive, Loredana a postat miercuri o fotografie spectaculoasă de pe terenul de tenis! Ea își dorește să joace un meci cu Simona, spunându-le asta mai multor prieteni.

Loredana Groza s-a echipat ca Simona Halep și a avut o apariție spectaculoasă pe terenul de tenis: Avantaj Lori!”

Loredana Groza s-a echipat ca Simona Halep și a mers la tenis, pe terenul de la Stejarii Country Club. Artista a urcat o imagine pe Instagram, spre deliciul fanilor, spunând: Avantaj Lori! C-așa-i în tenis!”. Fotografia a strâns peste 5.000 de aprecieri, iar fanii Loredanei așteaptă cu nerăbdare un duel cu Simona Halep.

Lori” a descoperit recent noua pasiune și, cu toate că nu a ajuns la nivelul Simonei Halep, ea și-ar dori să joace cu campioana de la Wimbledon 2019. Până acum, Loredana a avut ocazia să participe la un meci la dublu în compania altor jucătoare cunoscute: Monica Niculescu, Mihaela Buzărnescu și Alexandra Dulgheru.

Lori” s-a apucat de tenis după ce a fost provocată de Alexandra Dulgheru

Loredana a mărturisit că totul a început ca o provocare venită din partea Alexandrei Dulgheru, căreia i-a dat curs imediat: ”Așa sunt eu spontană. După aceea îmi dau seama că spontaneitatea poate fi uneori fatală”, a spus Loredana, recunoscând că tenisul i se pare un sport distractiv.

”Este a treia zi a mea de tenis în viață. Am mai jucat puțin cu Monica, m-a antrenat. Și Alex (n.r. – Alexandra Dulgheru) m-a antrenat ieri și alaltăieri”, a mai declarat vedeta atunci când a învățat să joace tenis.

The post Loredana Groza s-a echipat ca Simona Halep și a provocat-o pe campioana tenisului: „Avantaj Lori” | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă