Loredana Groza s-a distrat la munte alături de Nick Casciaro, câștigătorul „X Factor” 2021

3 săptămâni in urmă 20

La final de an, Loredana Groza s-a aflat la munte alături de câțiva prieteni, dar și de câștigătorul „X Factor”, Nick Casciaro. Tânărul a făcut parte din echipa artistei, iar după finală, aceștia au rămas în relații bune și cel mai probabil vor colabora pe viitor.

Loredana Groza se află la munte alături de prietenii ei apropiați, dar și câștigătorul X Factor, Nick Casciaro. Vedeta s-a filmat pe pârtie și a publicat imaginile pe contul de socializare.

img-3Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Nick Casciaro a câștigat „X Factor” 2021

Pe 23 decembrie a avut loc finala „X Factor” 2021, sezonul 10. S-a aflat cine e câștigătorul „X Factor” 2021, cel care a primit marele trofeu, dar și premiul în valoare de 50.000 de euro. Nick Casciaro e învingătorul, finalistul Loredanei Groza.

Bryana Holingher, Andrei Duțu, Nick Casciaro și Jomajii au luptat pentru a câștiga trofeul „X Factor” 2021, dar și premiul în valoare de 50.000 de euro, însă acestea au ajuns în mâinile unuia singur dintre ei. Nick Casciaro a fost cel mai votat dintre ei, așadar, el a câștigat „X Factor” 2021, sezonul 10.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă