Loredana Groza rupe tăcerea după ce s-a vehiculat că are Covid-19. Care este adevărul despre starea ei de sanătate  

1 lună in urmă 21

După ce s-a filmat pe patul din spital, acum câteva zile, presa a speculat faptul că Loredana Groza ar fi fost infectată cu virusul COVID. Faimoasa cântăreață face lumină asupra acestui subiect și spune, de fapt, ce a pățit și cum se simte acum.

Loredan Groza a spus dacă a avut sau nu COVID

Acum câteva zile, Loredana Groza și-a speriat fanii după ce s-a pozat pe patul de spital, imagine pe care însăși jurata de la X Factor România a distribuit-o pe rețelele de socializare.

După ce jurnaliștii de la Ciao au scris că celebra artistă ar fi fost infectată cu noul coronavirus, Loredana a decis să rupă tăcerea și să spună ce probleme de sănătate ar fi avut, de fapt.

Se pare că focoasa blondină nu ar fi avut COVID, lucru pe care l-a declarat marți seară, în data de 21 septembrie, la Antena 3. După ce a intrat în direct, printr-o conferință video, solista a declarat că se simte mult mai bine și a fost externată acasă. Reamintim faptul că Loredana Groza a fost, anterior, vaccinată cu ambele doze anti-COVID.

„Nu sunt la spital, sunt acasă şi te urmăresc. Sunt în faţa televizorului. Am văzut şi eu cu stupoare. Nu are nicio legătură cu realitatea. Sunt nişte ştiri false, de la început până la sfârşit. Am citit şi eu dimineaţă şi zilele trecute. Am avut nişte probleme, o situaţie medicală care s-a rezolvat.

Nicio legătură cu Spitalul Matei Balş, în care se pare că ar fi trebuit să fiu internată la ora asta. Nu am avut absolut nicio răceală, absolut nicio gripă, nimic legat de vreo boală COVID, sau vreo legătură cu vreo răceală.

Vreau să le spun tututor celor care au citit aceste ştiri că sunt false. Vineri va fi o nouă ediţie X Factor, intrăm în Bootcamp. Cât de curând vom începe filmările, chiar peste câteva zile. Next Starul continuă şi el, toate lucrurile sunt bune, suntem ok”, a mai declarat Loredana Groza.

Loredana se simte mai bine și va avea un concert la sfârșit de săptămână

După ce și-a asigurat fanii că nu a fost infectată cu temutul coronavirus, Loredana Groza a completat spunând că va susține un concert la Iași, în zilele următoare.

„Vreau să îi asigur pe toţi fanii mei că voi fi prezentă şi că va fi un show extraordinar. De abia aştept să revin la Iaşi. Uneori, chiar şi atunci când îţi spui punctul de vedere, nu eşti crezut. Trăim într-o ţară şi într-o lume în care, de multe ori ştirile false au mai multă căutare decât adevărul.

Vreau să fiu în siguranţă atât eu, cât şi cei din jurul meu şi cred că e mult mai bine să trăieşti în siguranţă decât să trăieşti într-un risc permanent, mai ales că acum, ceea ce întâmplă în jurul nostru este absolut halucinant, al patrulea val.

Nimeni nu şi-a dorit lucrul acesta, dar se pare că, din cauza acestei inerţii şi a acestor ştiri false, în care practic ne înecăm în fiecare zi atunci când deschidem internetul, televizorul, oamenii sunt puşi în situaţia de a alege adevărul, în fiecare zi.

Trebuie să fii o persoană puternică, să fii echilibrat, să informezi corect şi din mai multe surse şi să ai întotdeauna acest discernământ care cred că este una dintre super-puterile de care avem nevoie în aceşti ani şi în aceste clipe pe care le trăim cu toţii.”, a declarat Loredana Groza la Antena 3.

The post Loredana Groza rupe tăcerea după ce s-a vehiculat că are Covid-19. Care este adevărul despre starea ei de sanătate   appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă