Loredana Groza a comis-o. Surprinsă în pat, în ipostaza în care doar soțul are voie să o vadă

3 luni in urmă 22

Loredana Groza a comis-o din nou. Loredana Groza s-a surprins în pat, în ipostaza în care doar soțul ei ar avea voie să o vadă. Vedeta a decis să vadă toată țara cât de bine arată ea la 50 de ani.

Loredana Groza a renunțat la haine și s-a fotografiat goală printre așternuturi

Loredana Groza a ieșit din nou în evidență. De data aceasta vedeta s-a fotografiat în pat, într-o ipostază în care numaisoțul ei ar trebui s-o vadă. NU la fel crede și ea, astfelcă a decis să arate lumii întregi cum arată în lenjerie inimă.

Artista s-a pozat întinsă în așternuturi, îmbrăcată cu o lenjerie intimă de culoare neagră, extrem de incitantă. Sutienul este transparent, iar sfârcurile îi sunt masate de niște recipienti, mici și ascuțite de culoarea aurului.

Loredana Groza a avut odescriereoriginală la poză, în ton cu vremurile în care trăim

În ultima vreme, Loredana Groza nu este deloc cuminte. Artista, în vârstă de 50 de ani, a renunțat complet la inhibiții și încearcă să sucească mințile fanilor săi. Lenjeria intimă nu este dezvăluită în totatlitate, vedeta a lăsat doar să se vadă că este una minusculă.

Vedeta a avut și o descriere originală la fotografie, ținând cont de contextul epidemiologic în care ne aflăm. ”Friday’s Fever” (febra de vineri)”, este descrierea Loredanei Groaza în dreptul fotografiei care a dat multe idei masullilor de au văzut-o.

Loredana Groza își scoate în evidență în fotografie și chipul frumos

În fotografia care un selfie în ușoară mișcare, frumoasa cântăreață și membru în juriul emisiunii X Factor, și-a pus în valoare și frumosul chip. Buzele sunt acoperite de o nuanța roșu aprins, un alt motiv de gânduri rele pentru bărbați, în plin Post al Crăciunului.

Poza incitantă postată pe Instagram ar putea fi ca o aducere aminte pentru Loredana Groza a ceea ce trăia ea acum 20 de ani.

Acum 20 de ani, Loredana Groza poza în revista de bărbați

Chiar în luna noiembrie a anului 2000, Loredana Groza făcea furori apărând pentru prima oară, goală pușcă. La aceea vreme nu existau rețelele de socializare, însă Loredana Groza a renunțat la toate hainele și a aprins imaginația tuturor bărbaților, în paginile revistei de bărbați-”PlayBoy”.

Acum, la 20 de ani de la acea experiență, Loredana a reiterat momentul și a arătat tuturor că trupul ei este la fel apetisant și nu se dă în lături să și-l etaleze, aproape în toată splendoarea lui.

Câți bani se debrăca pe vremuri Loredana Groza

În anul 2000, pentru apariția pe coperta revistei de bărbați și în paginile ei, Loredana Groza ar fi primit un onorariu incredibil de 12.000 de dolari. La 20 de ani de atunci, Loredana Groza se expune aproape la fel, numai că fără niciun ban.

The post Loredana Groza a comis-o. Surprinsă în pat, în ipostaza în care doar soțul are voie să o vadă appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă