Loredana Groza a anunțat că nu are COVID-19. Care este starea de sănătate a cântăreței

3 săptămâni in urmă 17

 Arhivă Sursa foto: Arhivă

Cântăreața Loredana Groza a declarat, marți seara, că nu s-a infectat cu SARS-CoV-2. Artista spune că s-a vaccinat anti-COVID și că intenționeaza să își administreze și doza a treia.

MARŢI, 21 SEPTEMBRIE 2021, 22:25

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

,,Am avut o situaţie medicală care s-a rezolvat. Acum sunt bine mersi, acasă. (...) Se pare că, din cauza acestei inerții și din cauza acestor știri false în care ne înecam în fiecare zi când intrăm pe internet sau chiar și pe TV, oamenii sunt puși în situația de a alege adevărul în fiecare zi. Trebuie să fii o persoană puternică, să fii echilibrat, să te informezi din mai multe surse, să ai discernamant care cred că e una din superputerile de care avem nevoie în aceste vremuri.

Sâmbătă voi concerta la Iaşi. Vreau să îi asigur pe toţi fanii mei că voi fi prezentă şi că va fi un show extraordinar”, a precizat Loredana Groza.

Cântăreața în vârstă de 51 de ani a solicitat, duminică, o ambulanță, după ce i s-a făcut rău. Artista a publicat apoi o fotografie cu ea pe targă și a transmis că se simte mai bine. Aflată chiar pe targă, Loredana Groza și-a făcut un selfie, postând apoi imaginea pe rețelele de socializare.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă