Lora, o nouă intervenție estetică. Ce și-a făcut artista la gât: „Am putut să-mi rezolv problema”

2 săptămâni in urmă 15

Lora și-a făcut o nouă intervenție estetică și a spus fanilor săi cu ce problema se confrunta. Artista trecut pragul unei clinici din București, unde a trecut printr-un procedeu de ameliorare a ridurilor de pe gât.

Vedeta a așteptat să vină vremea rece pentru a putea să-și facă această procedură. Lora s-a lăsat pe mâinile specialiștilor și a vrut să scape de ridurile fine de pe gât.

„Mezoterapie la gât. În sfârșit, a venit frigul și am putut să-mi rezolv problema cu ridurile de pe gât”, a spus Lora.

După această intervenție, artista a rămas cu câteva semne pe gât din cauza acului folosit, însă acestea se vor vindeca în scurt timp. Lora este mulțumită de alegerea făcută și a vrut să împărtășească cu fanii săi intervenția pe care și-a făcut-o.

lora-mezoterapieIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Ce este mezoterapia

Mezoterapia este o procedură dermatocosmetică nechirurgicală, ce presupune injectarea unor amestecuri de  substanțe farmacologic active la nivelul mezodermului – locul unde se desfășoară cele mai importante procese biologice ale pielii. Terapia este minim invazivă și foarte puțin dureroasă în cazul injectării locale.

Rolul mezoterapiei este de a estompa ridurile și liniile fine, reduce cearcănele, reduce celulita, ameliorează cicatricile postacneice, estompează vergeturile, ameliorează pielea pigmentată și ajută la remodelarea corporală.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă