Lora ar vrea să adopte un copil. Motivul pentru care ar face acest pas

1 lună in urmă 18

Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu de 5 ani și sunt foarte fericiți împreună. Artista a mărturisit că ar vrea să adopte un copil, mama sa pe care a iubit-o enorm și s-a stins din viață în urmă cu un an a fost adoptată.

Artista a răspuns pe Internet întrebărilor fanilor ei, iar una dintre curiozități a fost dacă ar adopta un copil. „Ți-ar plăcea să adopți?”, a fost întrebarea pe care a primit-o Lora.

Deși sunt împreună de 5 ani, Lora și Ionuț Ghenu nu se grăbesc cu nunta și nici cu venirea pe lume a unui copil. Vedeta a fost implicată în foarte multe proiecte în ultima perioadă, iar cea mai grea lovitură a primit-o atunci când mama sa a murit. Lora a suferit cumplit când ființa care i-a dat viață s-a stins.

Artista a făcut o dezvăluire de care foarte puțină lume știa. Lora a spus că se gândește să adopte un copil, pentru că mama a fost adoptată. „Da! Mama mea a fost adoptată”, a fost răspunsul pe care vedeta l-a oferit fanului său.

3-lora-ionut-ghenu-2Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

De ce au amânat nunta Lora și Ionuț Ghenu

Cei doi s-au gândit să facă pasul cel mare, însă pandemia le-a dat totul peste cap. Lora și Ionuț Ghenu se vor căsători imediat ce toate restricțiile vor fi ridicate, astfel încât să se bucure de o nuntă așa cum au visat. Artista nu se află la prima căsătorie, ea a mai fost căsătorită cu Dan Badea, de care care a divorțat la notar în 2014.

„Pașii se tot fac. Zilnic facem pași spre o relație mult mai frumoasă. Suntem ca cei mai buni prieteni, ne iubim enorm, însă pandemia a amânat tot ce ne-am planificat. Urmează cu siguranță, însă mai durează”, a mărturisit Lora la Antena Stars.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă