Logodnicul Andei Adam, în război cu fosta soție, din cauza copilului. Ce detalii au ieșit acum la iveală

3 săptămâni in urmă 20

Eudor Yosif Mohaci, logodnicul Andei Adam, a ajuns în fața judecătorilor din Cluj cu fosta soție, după ce au avut mai multe neînțelegeri din cauza copilului pe care îl au împreună. Prima lui soție i-ar fi interzis fetiței să plece în vacanță cu tatăl ei.

Recent, Anda Adam a mărturisit că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Eudor Yosif Mohaci. Bărbatul a surprins-o pe artistă cu inelul de logodnă într-un cadru idilic, în Cappadocia. Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și-a asumat relația cu noul partener, deși nu a anunțat niciodată că a divorțat de Sorin Nicolescu, tatăl fetiței sale. Pe Anda Adam nu a interesat-o gura lumii și este extrem de fericită alături de noul partener cu care urmează să se și căsătorească.

Puțini știau că logodnicul Andei Adam a mai fost căsătorit. La începutul acestui an, Eudor Yosif Mohaci și fosta lui soție au ajuns la tribunal, după o neînțelegere din cauza copilului pe care îl au împreună. Se pare că afaceristul nu ar fi primit permisiunea Ioanei de a lua fetița într-o vacanță. Iubitul Andei Adam a deschis un proces împotriva fostei partenere și a câștigat, instanța obligând-o pe femeie să achite și cheltuieli de judecată parțiale de 300 de euro, potrivit Spynews.

logodnic-anda-adam-proces-fosta-sotie-1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Logodnicul Andei Adam a mai fost căsătorit

Yosif Eudor Mohaci a mai fost căsătorit. Bărbatul a divorțat de Ioana, iar împreună au o fetiță în vârstă de 5 ani. Iubitul vedetei a locuit mult timp în Elveția și Franța, iar în România deține mai multe afaceri.

În vara anului 2018, Yosif şi Ioana au avut o nuntă de vis la Limassol. Ceremonia s-a desfăşurat pe plajă, într-un decor superb, iar petrecerea s-a ţinut în incinta unui hotel de lux din Cipru. Iubitul Andei Adam a divorțat recent de prima soție.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă