Locuitorii unui oraș din Scoția, în stare de ȘOC: Două femei, ucise cu sânge rece, în plină stradă. Presupusul atacator s-a sinucis

2 luni in urmă 1

Imagine de arhivăImagine de arhivă

Crime șocante urmate de o sinucidere într-un oraș din Scoția! Vorbim despfre două femei care au fost înjunghiate la o distanță de nici 20 de minute una de cealaltă, în centrul orașului Kilmarnock. Ulterior, un bărbat aflat aflat la volanul unui autoturism s-a aruncat cu mașina de pe un viaduct. 

VINERI, 05 FEBRUARIE 2021, 15:21

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: Dana Baragan

Prima victimă este o asistentă în vârstă de 39 de ani, care a fost înjunghiată mortal în parcarea spitalului Crosshouse University din oraş, în jurul orei locale 19:45, relatează Agerpres.

 20 de minute mai târziu, o altă femeie, în vârstă de 24 de ani, a fost, de asemenea, înjunghiată pe o stradă din centrul oraşului. Transportată la acelaşi spital cu prima victimă a atacului, femeia a decedat ulterior.

Puţin timp mai târziu, un bărbat aflat la volanul unui autoturism a murit după ce s-a aruncat cu maşina de pe un viaduct.

Poliţia consideră că aceste incidente ar avea o legătură. Cu toate astea, oamenii legii țin să liniștească populația spunân că nu este vorba despre un act terorist şi nici nu mai există vreo ameninţare în acest sens. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă