Local închis la Constanța de polițiști pentru că nu a respectat programul de funcționare

2 săptămâni in urmă 19

Sambata, 08 Ianuarie 2022, ora 16:41

6 citiri

Local închis la Constanța de polițiști pentru că nu a respectat programul de funcționare

Un local din municipiul Constanţa a fost închis de poliţişti pentru două săptămâni deoarece nu a respectat programul de funcţionare.

Unitatea a fost găsită deschisă după ora 22.00, a primit o amendă, iar după o oră şi jumătate echipa de control a revenit şi a descoperit că localul era în continuare deschis. Valoarea totală a sancţiunilor se ridică la 6.000 lei.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat, sâmbătă, că poliţişti din cadrul Secţiei 3 au constatat, vineri, în jurul orei 22.10, că la un local din Piaţa Ovidiu nu se respectă prevederile Legii 55/2020, referitoare la programul de funcţionare, iar în interior se aflau mai multe persoane, care deţineau certificat verde. Administratorul societăţii comerciale a fost amendat cu 1.000 de lei.

“Ulterior, în jurul orei 23.30, poliţiştii au efectuat un alt control la societatea comercială în cauză, fiind constatat din nou faptul că nu se respectă prevederile Legii 55/2020, în sensul că operatorul economic funcţiona şi după ora 22.00”, a transmis IPJ Constanţa.

Administratorul localului a primi o nouă amendă, de 5.000 de lei de această dată, iar poliţiştii au luat şi măsura suspendării activităţii pe o perioadă de 15 zile.

Citeste si:

S-au tras focuri de armă în Constanța luni noapte. Nouă mașini și geamul unui apartament au fost avariate VIDEO

Mai multe autoturisme parcate în municipiul Constanța au fost avariate noaptea trecută, 22 noiembrie, de persoane necunoscute. Proprietarii mașinilor au descoperit pagubele marți...

Cum funcționează sistemul de supraveghere a victimelor violenței domestice. Tipurile de alerte pe care le poate emite

Numărul cazurilor de violență în familie din România este foarte mare. Autoritățile vor să-i țină departe pe agresori de victime cu ajutorul unor brățări electronice. Conform unor...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă