Liviu Vârciu, mesaj pentru polițistul care i-a luat permisul. Vedeta e furioasă!

1 lună in urmă 4

Liviu Vârciu i-a transmis un mesaj prin intermediul mediului online, polițistului care i-a luat permisul și care l-a făcut pieton pentru o perioadă de timp.

Liviu Vârciu, mesaj către polițist

Liviu Vârciu s-a înfuriat după ce, recent, un om al legii l-a lăsat fără permisul auto. Vedeta tv a  transmis astfel, un mesaj pentru omul legii.

Artistul a început anul prost, după ce a avut de-a face cu polițiștii de la Brigada Rutieră de trei ori anul acesta. Prima dată oamenii legii i-au reținut talonul motivând că are ITP-ul expirat, mai apoi, în timpul vacanței la munte, Liviu Vârciu și-a pierdut cheia de la mașină. Iar acum, se pare că s-a grăbit prea tare și a apasat prea mult pe accelerație. Așa că, polițiștii nu l-au iertat si l-au transformat de îndata din șofer în pieton si i-au dat și amendă.

Vârciu a fost oprit de polițiștii de la Brigada Rutieră într-o localitate din Buzău, după ce a fost prins conducând cu o viteză de 107 km/h, în condițiile în care pe porțiunea respectivă de drum viteza legală era de 50 km/h.

”Aţi fost înregistrat cu aparatul radar cu 107 km la oră în localitate. Asta înseamnă că măsura de reţinere a permisului (..) plecaţi cu o dovadă de 15 zile şi cu o perioadă de suspendare de 90 de zile”, i-a spus polițistul artistului, așa cum se poate vedea în vlogul postat de acesta pe Youtube.

Mesajul lui Vărciu pentru polițist

După ce inițial a crezut ca este vorba doar de suspendarea permisului auto, pentru o perioada limitata de timp, ulterior, artistul s-a trezit si cu o amendă trimisă de oamenii legii acasă. Văzăndu-se bun de plata, actorul a ținut sa transmita un mesaj celui care l-a lăsat fără document, dar și fără niste bani în buzunar.

Liviu Vârciu a postat pe contul sau de socializare mesajul adresat polițistului, caruia i-a precizat și prenumele, pentru a fi sigur că mesajul ajunge acolo unde trebuie. Mai în glumă, mai în serios, vedeta nu s-a sfiit să anunțe ca a devenit pieton. Artistul i-a adus subtil critici agentului de la rutiera pentru faptul ca i-a dat amenda, în loc să-i fi dat un simplu avertisment, după cum spunea în mesaj artistul.

”Vă pup, dragilor, de astăzi sunt pieton. Dar vreau să-i mulțumesc domnului, nu-i dau tot numele, a zis că e băiat, dar…. mi-ai dat amendă și nu mi-ai zis. Mi-ai dat amendă, nu puteai să dai avertisment, știi tu care ești, Alexandru….”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

Liviu Vârciu este unul dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Cu o carieră în muzica, dar și în televiziune, artistul are un număr impresionant de urmăritori pe rețelele de socializare, unde împărțășește cu aceșția momente din viața lui.

The post Liviu Vârciu, mesaj pentru polițistul care i-a luat permisul. Vedeta e furioasă! appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă