Liviu Vârciu, îndrăgostit de Claudia Pătrășcanu. Vedeta antena 1 a mărturisit tot

4 săptămâni in urmă 1

Nu mulți sunt cei care știut că Liviu Vârciu și Claudia Pătrășcanu au avut o relație, în urmă cu mulți ani. Cei doi artiști au trăit o poveste de dragoste frumoasă și intensă, pe vremea când e cânta în trupa L.A, iar Claudia în trupa Sexxy.

Liviu Vârciu și Claudia Pătrășcanu au fost iubiți

Acum, Liviu Vârciu a mărturisit că vedeta a fost prima lui iubire. În plus, artistul a povestit că avea o relație foarte bună cu tatăl vedetei, cu care s-a înțeles de minune. El a fost cel care l-a învățat pe Liviu să cânte la acordeon.

“Pe Claudia o cunosc de când era foarte mică. L-am iubit foarte mult pe tatăl ei, de la el am învățat să cânt la acordeon. Am iubit-o foarte mult și pe ea, când era mică. Ea este prima mea iubire, prima oară de ea m-am îndrăgostit, pe bune. Nu e glumă!”, mărturisea Liviu Vârciu.

Acum, Claudia Pătrășcanu se află într-un proces de divorț dificil de Gabi Bădălău, tatăl celor doi băieți ai săi. Vedeta trece printr-un coșmar din cauza luptei pentru custodia copiilor și se teme că afaceristul poate influența decizia magistraților prin influența și banii de care dispune.

În timp ce Liviu Vârciu o are pe Carina, fata lui din relația cu Ami Teiceanu, el mai are o fetiță pe nume Anastasia, iar acum își trăiește visul de a fi tătic de băiat alături de iubita lui Anda Călin.

Cu toate că și-au refăcut viețile, Vârciu și Claudia au rămas prieteni buni. Cei doi au fost, la un moment dat, invitați în aceeași emisiune, unde și-au adus aminte de vremurile tinereții.

„Îţi aminteşti când îmi făceai serenade sub balcon?

Dar tu îţi aminteşti când mă ţineai la uşă şi nu îmi deschideai? Am făcut o seară romantică pentru Claudia. Cu petale de trandafir. Le-am pus în pat, cu inimoare, am şi filmat toată faza. Când a venit Claudia mi-a spus: Şi acum cine strânge mizeria asta? A stricat tot farmecul”, a spus Vârciu.

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit pentru scurt timp

Deși la vremea aceea aveau împreună un copil, pe micuța Anastasia, Liviu Vârciu și Anda Călin au decis să se despartă. Cei doi nu se mai înțelegeau, așa că artistul a făcut anunțul oficial.

„Dragi prieteni, aşa cum mă ştiţi, eu sunt un om sincer. Ştiu că mereu v-a plăcut asta la mine şi nu o să va dezamăgesc nici acum. Vreau să va anunţ că eu şi Anda, mama copilului meu, nu mai forman un cuplu. Am decis să mergem pe drumuri separate. Nu este vină ei, dar nici a mea. Anda este o femeie minunată, dar ştiţi şi voi cum e viaţă: uneori pur şi simplu oamenii nu se potrivesc, oricât ar încerca. Împreună avem un îngeraş de fetiţă.

Ea este şi va fi prioritatea noastră. Vom fi împreună la toate momentele importante din viaţă ei. Împreună. Vreau să îi mulţumesc Andei pentru că este o mama bună . Va pup şi va iubesc!”, spunea Liviu în 2018.

Nu a trecut mult timp până cei doi s-au împăcat. Acum se înțeleg mai bine ca niciodată și au făcut al doilea copil împreună, un băiețel care i-a împlinit visul artistului, acela de a fi tătic de băiat.

 

The post Liviu Vârciu, îndrăgostit de Claudia Pătrășcanu. Vedeta antena 1 a mărturisit tot appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă