Liviu Dragnea detonează "BOMBA" - cine a vrut capul lui Marian Vanghelie: A fost hăituit și luat!

1 lună in urmă 20

Marian Vanghelie / Foto: Inquam Photos Marian Vanghelie / Foto: Inquam Photos

Florian Coldea, fost prim adjunct al directorului SRI, a făcut tot posibilul pentru a "executa" oamenii care-l deranjau. Statul paralel nu căuta fapte, ci ținte, a dezvăluit fostul lider PSD Liviu Dragnea, la Realitatea PLUS, în emisiunea "Culisele statului paralel". Una dintre ținte a fost Marian Vanghelie. 

LUNI, 20 SEPTEMBRIE 2021, 08:05

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Liviu Dragnea a facut dezvăluiri incendiare în cadrul emisiunii Culisele statului paralel, moderată de Anca Alexandrescu. Fostul lider PSD a spus cum patronii de fotbal, oamenii din presă și mogulii au devenit ținte ale statului paralel. Printre acestea s-a aflat și Marian Vanghelie. 

"Marian Vanghelie face parte din categoria celor care spuneau lucruri din interior despre ei și care îi enerva foarte tare. Ăsta este și motivul principal pentru care a fost luat. A fost hăituit și luat", a spus Liviu Dragnea, la Realitatea PLUS.

Totodată, fostul lider PSD a subliniat că Marian Vanghelie "nu a fost niciodată folosit de Maior sau de Coldea".

Liviu Dragnea a explicat și cum a aflat de toate aceste liste întocmite de Coldea și Maior. 

"Sursele sunt discuțiile pe care le-am avut de-a lungul anilor cu Coldea, Maior, Dîncu, Ponta, Ghiță. Adica am auzit cu urechile mele discuții telefonice între Coldea sau Maior și procurori. Cum îi presau, cum dădeau ordine, cum trimiteau practic la Parchet rechizitorii", a spus Liviu Dragnea. 
 
"Știți care sunt oamenii care au fost puși pe listele făcute? Au fost liste făcute, s-a tot vorbit despre asta. Atunci, le făcea Coldea. Mă chema pe mine să le aprob", a mai spus Dragnea. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă