Liviu Dragnea, apărat de cine se aştepta mai puţin. Gigi Becali a făcut criză de nervi: „E stat criminal”

3 săptămâni in urmă 1

Gigi Becali a făcut o criză de nervi când a auzit că Liviu Dragnea nu ar fi primit permisii în închisoare. „De ce nu-i dați drumul lui Dragnea acasă? E stat criminal! Întrebați-l cât a putut să meargă acasă. Dragnea trebuie să vină acasă. Ce pericol e Dragnea?

Conform legii, Dragnea trebuie să meargă acasă. La pușcărie trebuie să mergi să te educi, nu să faci pușcărie ca în timpul lui Stalin! Mi-a zis Cristi Borcea că și acum mai are coșmaruri din pușcărie. Eu, abia după un an am avut o zi liberă acasă. Trebuie să ai 30 de zile în regim deschis pe an. Nu uit mizeria asta”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Citeşte şi Codrin Ştefănescu l-a vizitat pe Dragnea în închisoare: „Vor să-l extermine”

Fostul lider PSD se află închis la Penitanciarul Rahova din mai 2019, când a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Citeşte şi Gigi Becali şi-a scos televizorul afară din casă! Motivul pentru care patronul FCSB şi-a ieşit din minţi!

La rândul său, Gigi Becali a fost condamnat în trei dosare – Valiza, Schimbului de terenuri cu MApN și Sechestrarea de persoane – şi a stat în închisoare aproape doi ani, fiind eliberat în aprilie 2015.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă