Liviu Ciobotariu, primele puncte în noul sezon pentru FC Voluntari: „N-am făcut un joc strălucit, am cedat deliberat inițiativa”

2 luni in urmă 33

Liviu Ciobotariu, antrenorul echipei FC Voluntari, n-a fost mulțumit de jocul formației sale, dar a părut fercit de rezultat.

FC Voluntari a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa U Craiova 1948, într-un meci din etapa a treia a Ligii 1.

Au marcat: Lopes ’47, Armaş ’78 / Bălan ‘87

Liviu Ciobotariu, primele puncte în noul sezon pentru FC Voluntari: „N-am făcut un joc strălucit, am cedat deliberat inițiativa”

Pentru gruparea ilfoveană au fost primele puncte obținute în acest nou sezon.

„Sunt bucuros că am câștigat primele trei puncte din acest campionat. A fost un meci greu pentru că au o linie de mijloc foarte bună, ne-am pregătit la fazele fixe. A fost bună victoria pentru moral.

N-am făcut un joc strălucit, am cedat deliberat inițiativa.

Adanm Nemec n-a prins pregătirea cu noi, a ieșit accidentat. Are o lovitură în coastă. Rămâne un jucător important pentru noi, un jucător de sprijjin în atac. Sunt sigur că ne va ajuta pe viitor.

Adrian Mutu e un antrenor de perspectivă, îmi place filozofia lui. Joacă cu mingi din apărare, practică pasele între linii”, a declarat Liviu Cibotariu la finalul partidei de la Voluntari.

Gazdele au deschis scorul în debutul reprizei secunde prin portughezul Marcelo Lopes (47), cu un şut din voleu sub transversală, după un corner. Fundaşul moldovean Igor Armaş (78) a majorat avantajul ilfovenilor, cu un procedeu acrobatic. Golul de onoare al echipei antrenate de Adrian Mutu a fost reuşit de Claudiu Bălan (87).

Nemec și MIerloi, ultimelle achiziții la FC Voluntari

Atacantul slovac Adam Nemec, fost la Dinamo, a debutat la FC Voluntari cu acest prilej. Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovacs din Carei.

FC Voluntari l-a transferat vineri pe o perioada de 3 sezoane, cu tânărul jucător George Merloi. George Merloi este un mijlocaş, în vârstă de 21 ani, care a mai evoluat până acum în prima ligă din România la Academica Clinceni( 2019/2020) şi Astra Giurgiu (202/2021).

The post Liviu Ciobotariu, primele puncte în noul sezon pentru FC Voluntari: „N-am făcut un joc strălucit, am cedat deliberat inițiativa” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă