Liviu Ciobotariu explică ca-n filme secretul succesului de la Voluntari: ”Greu de învins!” Ce spune despre playoff

1 săptămână in urmă 16

  • Liga 2: CSA Steaua - U Cluj, marți, 17:00, Digi Sport 1

  • UCL: Villarreal - Manchester United, marți, 19:45, Digi Sport 1

Ilfovenii au reușit să întoarcă rezultatul după ce Deian Sorescu a deschis scorul și împarte acum locul 3 în clasament cu Universitatea Craiova, ambele echipe având 28 de puncte.

Iar antrenorul echipei, Liviu Ciobotariu, speră ca echipa lui să o țină tot așa.

Liviu Ciobotariu: ”Arătăm ca o echipă greu de învins

”Un joc foarte greu, am înâlnit un Dinamo care ne-a pus multe probleme, în special pe contraatac, așa am primit gol. Sunt bucuros că am revenit de la 0-1, jucătorii au crezut în rezultat, suntem într-o formă bună.

Am încercat să desfacem apărarea lui Dinamo, am avut răbdare, am construit bine. Chiar dacă locul în clasament nu face cinste clubului Dinamo, au antrenor foarte bun, jucători buni, au avut o strategie bună, să se apere organizat și să ne surprindă pe contraatacuri rapide.

În momentul de față arătăm ca o echipă greu de învins. Munca de zi cu zi este răsplătită în jocurile oficiale, arătăm foarte bine.

Mă uitam în clasament, pe 9 este FC Argeș, este foarte strâns, dar avem un joc solid, am dat 2 goluri după 3 etape în care nu a înscris, sper să avem continuitate în rezultate”, a fost reacția lui Liviu Ciobotariu după meci.

Etichete: liviu ciobotariu , deian sorescu , fc voluntari dinamo , liviu ciobotariu fc voluntari

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă