Liviu Ciobotariu anunță mutările decisive care au transformat-o pe FC Voluntari în revelația Ligii 1: „Au dat un randament extraordinar!”. Cine este mâna dreaptă a antrenorului

1 săptămână in urmă 9

Antrenorul Liviu Ciobotariu spune că jucătorii care au venit în vară au transformat-o decisiv pe FC Voluntari, care din echipa care se lupta an de an cu retrogradarea a ajuns să ierneze pe podiumul Ligii 1.

FC Voluntari a uimit lumea fotbalului din România în această primă parte a sezonului, când a reușit să ajungă până pe poziția a treia a clasamentului Ligii 1. Antrenorul Liviu Ciobotariu spune că un cuvânt greu de spus l-au avut fotbaliștii aduși la clubul ilfovean în vară, înaintea începerii sezonului.

Tehnicianul s-a declarat mândru că a reușit să închege o echipă din care fac parte, în mare măsură, jucătorii care anul trecut au reușit să evite in extremis retrogradarea, în urma barajului.

Jucătorii care au revitalizat-o pe FC Voluntari

FC Voluntari a avut un parcurs excelent în prima parte a sezonului Ligii 1, iar Liviu Ciobotariu spune că decisivi au fost jucătorii transferați în vara lui 2021. Mihai Popa, Vadim Raţă, Meleke și Adam Nemec au fost aduși de ilfoveni, iar roadele se văd în clasament.

„N-a fost uşor, faptul că suntem revelaţia campionatului se datorează în primul rând jucătorilor. Pentru că ei sunt cei care se antrenează zi de zi şi o fac foarte bine, ei sunt cei care ascultă şi fac tot ce le cer. Sunt mândru de ce am realizat anul trecut. Am preluat o echipă într-o situaţie grea, delicată, mai avea trei jocuri de jucat şi echipa era căzută. Am reuşit, împreună cu jucătorii, să ajungem la baraj.

Au fost ceva emoţii, am reuşit să câştigăm, dar greu. După care lucrurile au intrat în normal. Faptul că suntem în semifinalele Cupei ne face să fim mândri. Jucăm un fotbal bun, frumos, lumea ne apreciază pentru ce facem.

Ce este interesant, din lotul pe care l-am avut anul trecut am păstrat 70% din componenţă. Am fost inspiraţi şi am adus jucători care au un randament extraordinar. Mihai Popa, Vadim Raţă, Meleke, Adam Nemec”, a declarat Liviu Ciobotariu pentru Telekom Sport.

Antrenorul ilfovenilor a precizat că îl privește pe Gabi Tamaș, care a început sezonul din postura de președinte-jucător, drept mâna sa dreaptă la echipă, datorită experienței sale.

The post Liviu Ciobotariu anunță mutările decisive care au transformat-o pe FC Voluntari în revelația Ligii 1: „Au dat un randament extraordinar!”. Cine este mâna dreaptă a antrenorului appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă