Liviu Chiorpec, bucătar și fost concurent “Chefi la cuțite”, a murit răpus de cancer. "Viața asta-i o secundă. Drum bun, Liviu!"

3 săptămâni in urmă 38

Bucătarul Liviu Chiorpec a murit. Fost concurent al sezonului 7 „Chefi la cuțite”, Liviu Chiorpec s-a stins din viață joi, pe 4 noiembrie 2021, răpus de cancer. 

Liviu Chiorpec, bucătar și fost concurent la “Chefi la cuțite”, a murit răpus de cancer

Galerie (2)

Liviu Chiorpec, bucătar și fost concurent la “Chefi la cuțite”, a murit răpus de cancer. "Viața asta-i o secundă. Drum bun, Liviu!"

Facebook

De profesie inginer, Liviu Chiorpec i-a impresionat pe chefi cu pasiunea sa pentru gastronomie, căreia i-a dedicat ultimii ani din viață. Corporatistul reinventat, cum își spunea, a ajuns bucătar și profesor de gastronomie la o școală de cooking.

”Cine sunt? Liviu Chiorpec, bucătar, din alegere sau predestinare, inginer de meserie, fost corporatist, 20 de ani, reinventat, că tot e la modă... Acum sunt private chef. Gătesc la mine acasă, la tine acasă, la cine vreau eu acasă”, a glumit el la prima sa apariție în emisiune, în 2019.

Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, mesaje de condoleanțe

La aflarea veștii că Liviu Chiorpec s-a stins, Sorin Bontea a publicat o fotografie în care apare alături de acesta și colegii de emisiune Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, alături de mesajul: "Viața asta-i o secundă. Drum bun, Liviu!".

”Drum bun, prieten drag! Dumnezeu să te odihnească în pace”, a scris și Cătălin Scărlătescu, într-o postare pe Facebook cu o fotografie a bucătarului Liviu Chiorpec, de la emisiunea ”Chefi la cuțite”.

Preparatul cu care a obținut cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu

Preparatul cu care a obținut cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu

Liviu Chiorpec a murit de cancer

Vestea că Liviu Chiorpec a murit a fost dată de o bună prietenă a bucătarului, Raluca Neagu, care a scris despre durerea pierderii sale și despre boala care îl măcina.

”E o dimineata in care îmi moare un prieten dupa o lunga și demna lupta cu cancerul. Liviu Chiorpec, astazi este doar despre tine si sauvignonul va fi de acum incolo despre tine. Mi-e trist, mi-e frig, ma gândesc ca cei buni și cu lumini in suflete pleacă prea brutal, prea rapid din viata ta. Ne-am cunoscut călcandu- ne pe picioare la cursurile de tango si am continuat povestind despre mări, țări si cărți, iubiri pierdute și piruete ale vieții. Ne-am dus alaturi anii imblanzindu-i cu șampanie și sauvignon blanc cautand in noi sunete și forme. Sa-i inveti, draga Liviu, pe cei de sus, sa bea șampanie la micul dejun”, a scris ea.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă