LIVEVIDEO Vaccinarea COVID-19 pe înțelesul tuturor - O parte dintre cei mai cunoscuți medici din România explică totul despre vaccin

1 lună in urmă 41

Ce știm în acest moment despre vaccinarea împotriva COVID-19? Ce dovezi științifice există? Colegiul Medicilor vă invită să luați parte la un demers de informare în premieră, organizat în parteneriat cu Universitățile de Medicină și Farmacie. O parte dintre cei mai cunoscuți medici din România răspund la cele mai mari curiozități despre vaccin, de la profilul beneficiu-siguranță până la criteriile de prioritizare a vaccinării și dezinformarea din mediul online pe subiectul vaccinării anti COVID-19.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, Valeriu Gheorghiță, medic militar și coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, președintele Colegiului Medicilor, Daniel Coriu, Beatrice Mahler, medic pneumolog și managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din București, Cristian Oancea, medic pneumolog și managerul Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara, medicul pediatru Mihai Craiu, medicul Gindrovel Dumitra, coordonatorul Grupului de Vaccinologie din cadrul Societății Naționale de Medicina Familiei, Adrian Marinescu, medic primar boli infecțioase la Institutul Matei Balș, prof. Răzvan Cherecheș, expert în sănătate publică și Vlad Mixich, expert în politici de sănătate, se numără printre invitații conferinței "Vaccinarea COVID-19 pe înțelesul tuturor", organizată de Colegiul Medicilor.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă