LIVEVIDEO Joi se află secretele industriei de Media & Marketing în cadrul ediției aniversare a Zilelor Biz 20 de ani!

2 săptămâni in urmă 42

Zilele Biz prezintă joi, 11 noiembrie, Ziua de Media & Marketing, vedeta evenimentului, an de an, de data aceasta sub sloganul „Show me the money!” Ne-am propus să descoperim care au fost cele mai responsabile campanii, cele mai creative strategii și remarcabile inițiative din acest ultim an atât de provocator și care ne-a arătat cât de important este ca strategia marketing a fiecărei companii să aibă purpose. Consumatorii au ținut minte care au fost brandurile care le-au fost alături când aveau cea mai mare nevoie de sprijin și le-au premiat prin loialitate și încredere.

Vezi video live de la conferință:

Deschidem cu informații despre noua înfățișare a influencer marketing-ului, vom asculta discursul unei asemenea voci care transformă rețelele sociale într-un generator de schimbare socială și într-un instrument de business extrem de valoros pentru brandurile care știu cum să folosească la maxim avantajele oferite de acestea. Vorbim despre ce înseamnă în 2021 creativitate, inovație, tehnologie și strategie în influencer marketing.

Continuăm cu un studiu de caz despre cum un brand locale de succes care și-a găsit drumul printre competiție și pandemie, folosind ingredientele potrivite, aflăm apoi ce își doresc consumatorii și de ce impactul marketingului conversațional este cel care modelează viitorul.

Încheiem și ancorăm și mai mult în realitatea curentă ziua mult așteptată cu o discuție despre bugete și cum cei care s-au folosit de puterea tehnologiei și de bugetele de marketing pentru a-și permite să comunice și să aibă o reacție în timp real la nevoile clienților au fost campionii pandemiei.

Printre speakerii zilei se numără Raluca Radu- Country Manager, Answear România, Sabina Știrb - Marketing Director , Huawei Consumer Business Group România, Răzvan Acsente - Growth&Strategy Director, Tazz by eMAG, Irina Pencea și Valentin Suciu - Co-Founders Jam Session, Ana Maria Băjan- Executive Marketing & PR Director, Caroli Foods Group (Sigma), Andrei Șelaru - Content Creator, Selly, Matei Psatta- Co-founder & CMO TPS Engage, Dragoș Andronache - Head of Digital, United Media Services și Mugur Pătrașcu- Partner, SCREEN NATIVE.

Descoperiți aici programul complet și speakerii zilei de Media & Marketing:
 https://www.zilelebiz.ro/program/#joi

Partenerii Zilei de Media & Marketing sunt Campofrio, Answear, Huawei, Albalact, KFC, Siviero Maria, Tazz by eMAG, Jam Session Agency, Siviero Maria, Nespresso

Despre Zilele Biz

Zilele Biz prezintă într-un maraton LIVE de 5 zile, transmis pe pagina de Facebook și canalul de YouTube ale revistei Biz, schimbul de idei, analizele, soluțiile și previziunile care trasează tendințele din mediul de business românesc.

De 20 de ani, Zilele Biz este martorul tuturor transformărilor și evenimentelor economice și de business din România. Din 2002 și până azi, la Zilele Biz s-au format generații de profesioniști în antreprenoriat, management, comunicare și marketing.

De 20 de ani, Zilele Biz înseamnă networking profesionist pentru participanți și content de calitate pentru audiență.

Ediția 20 a festivalului Zilele Biz este și anul acesta LIVE, într-o transmisiune gratuită pe rețelele de socializare Biz. 
Pentru Live Streaming pe facebook accesează linkul: https://www.facebook.com/events/600140481394891

Articol susținut de BIZ

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă