liveTEXT+VIDEO » Urmărește AICI conferința de presă a lui Benny Adegbuyi, după victoria cu Badr Hari

2 luni in urmă 1

ALTELE  ·  GLORY 76

00 o conferință de presă, în cadrul căreia va aborda cele mai importante subiecte după victoria spectaculoasă cu Badr Hari, obținută prin KO.

Benny Adegbuyi (35 de ani) susține de la ora 13:00 o conferință de presă, în cadrul căreia va aborda cele mai importante subiecte după victoria spectaculoasă cu Badr Hari, obținută prin KO.

Articol de , - Publicat luni, 21 decembrie 2020, 12:19 / Actualizat luni, 21 decembrie 2020 12:39

Benny Adegbuyi (35 de ani) susține de la ora 13:00 o conferință de presă, în cadrul căreia va aborda cele mai importante subiecte după victoria spectaculoasă cu Badr Hari, obținută prin KO.

Declarațiile lui Benny vor putea fi urmărite în format liveTEXT+VIDEO pe GSP.ro.Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe Badr Hari în Glory 76 (VIDEO)

La evenimentul desfășurat în Aqua Garden Militari va participa și Cătălin Moroșanu, în calitate de invitat special și susținător al lui Benny.

Benny Adegbuyi, recorduri după victoria cu Badr Hari

După victoria prin KO tehnic, Benny a devenit primul român care-l învinge pe Badr Hari, fiind primul care luptă cu acesta, și primul care câștigă contra unui campion mondial. În plus, Benny e primul kickboxer din lume care reușește să-l învingă pe Hari după ce a fost trimis la podea.

19 lupteare Benny în promoția Glory, fiind pe locul 3 în istorie ca număr de meciuri

VIDEO. Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe Badr Hari

BODY KICK that put an end to #BadrvsBenny at #GLORY76 #BadrvsBenny pic.twitter.com/ss3YbKNANr

— FIGHTMAG (@fightmag) December 19, 2020

Citește mai multe știri despre Benny Adegbuyi:

Benny Adegbuyi, probleme din cauza rasismului » Ce dezvăluia campionul român: „Primesc mesaje precum «Cioară», «Negrule», «Du-te la tine în țară!», «Țiganule»Daniel Ghiță: „Respect, Badr Hari!” » Motivul pentru care îl atacă pe Benny Adegbuyi: un caz de violență extremă în care luptătorul a fost achitat

ULTIMA ORĂ! Vlad Voiculescu renunță la funcție. Cine e noua propunere a USR-Plus

Libertatea

Playtech: Gigi Becali i-a dat soției 30.000 de euro pentru shopping. Replica ei l-a șocat, pur și simplu. Femeia e GENIALĂ!
17:30 Fotbal, Liga 1

UTA - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
20:30 Fotbal, Liga 1

FCSB - Sepsi

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Karlsruher - Hamburger

Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2

Program TV complet

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă