LIVETEXT Ședință a Adunării Generale a LPF cu reprezentanții celor 16 cluburi din Liga 1. Din partea celor de la Dinamo a venit Constantin Eftimescu

2 luni in urmă 3

Astăzi, de la ora 12:00, la sediul LPF, are loc Adunare Generală a LPF. Discuția va fi axată pe găsirea unei soluții pentru implementarea cât mai rapidă a sistemului VAR în Liga 1 și împărțirea drepturilor financiare.

Cei 16 conducători discută alături de Gino Iorgulescu și Justin Ștefan situația actuală a implementării tehnologiei VAR și propunerile fiecărui club în parte pentru reușita acțiunii.

Ora 11.45. Din partea celor de la Dinamo a sosi Constantin Eftimescu, de la Astra Giurgiu a venit Dani Coman, iar de la Universitatea Craova e prezent Sorin Cârțu.

LIVETEXT Ședință a Adunării Generale a LPF cu reprezentanții celor 16 cluburi din Liga 1

Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a declarat că după părerea sa blocajul cu privire la implementarea sistemului VAR “ţine de un interes electoral”.

El a lansat o invitaţie publică pentru organizarea unei întâlniri între conducătorii FRF şi cei ai LPF.

„Îi transmit o invitaţie publică domnului Burleanu să ne întâlnim cu toţii, cei din conducerea FRF şi cei din conducerea LPF, să stăm de vorbă, să luăm legile şi regulamentele, să vedem ce trebuie să facă fiecare şi să ajungem la o decizie finală. Noi am apelat la FIFA şi le-am solicitat o mediere pentru a spune ce ei, deşi mi se pare ridicolă povestea, pentru a spune ei ce trebuie să facă Liga şi ce trebuie să facă federaţia.

FRF trebuie să asigure formarea arbitrilor, are această obligaţie. FIFA până în acest moment a încercat să stea cât mai departe şi ne-a sugerat să găsim un numitor comun. Din păcate am văzut că nu găsim un numitor comun”, a spus Ştefan.

The post LIVETEXT Ședință a Adunării Generale a LPF cu reprezentanții celor 16 cluburi din Liga 1. Din partea celor de la Dinamo a venit Constantin Eftimescu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă