LIVESCORE Naomi Osaka vs Jennifer Brady 3-1 / Halep poate pierde locul 2 WTA

1 lună in urmă 1

Set I

Primele trei game-uri ale partidei au fost unele în care nu au fost neapărat probleme pentru jucătoarea aflată la serviciu. Echilibrul fragil s-a rupt însă la 2-1: Brady a comis două duble greșeli, a dat senzația că resimte din plin presiunea primei finale de Grand Slam din carieră, iar Naomi a făcut break-ul.

Naomi Osaka se află la o singură victorie distanță de cel de-al patrulea titlu de Grand Slam, nipona întâlnind-o în finala de la Australian Open pe Jennifer Brady. În cazul unui succes, eleva lui Wim Fissette îi poate lua Simonei Halep locul 2 din ierarhia mondială. Meciul este în direct pe Eurosport și Livescore pe HotNews.ro.

Osaka vs Brady:

Naomi are trei titluri de Grand Slam câștigate: US Open (2018, 2020) și Australian Open (2019). Este antrenată de Wim Fissette, belgianul care a lucrat în trecut o perioadă și alături de Simona Halep.

Câștigarea titlului de la Australian Open i-ar aduce niponei un salt în clasamentul mondial: va urca pe 2, luându-i locul Simonei Halep.

Locul 24 în ierarhia mondială, Brady va face un salt în clasamentul WTA: a urcat deja pe poziția a 13-a (cea mai bună din carieră), iar dacă va câștiga titlul la Melbourne ar putea ajunge până pe 12.

Cel mai bun rezultate din carieră de la un Grand Slam era calificarea în semifinale, la US Open-ul de anul trecut (a fost eliminată tocmai de Osaka).

Osaka și Brady s-au întâlnit de trei ori în carieră, scorul fiind 2-1 în favoarea japonezei.

2020, US Open: 7-6(1), 3-6, 6-3 pentru Osaka
2018, Charleston: 6-4, 6-4 pentru Osaka
2014, New Braunfels: 6-4, 6-4 pentru Brady.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă