liveSCORE » FOTO Croația reușește un miracol la Europeanul de handbal! Învinge Danemarca în finala mică și cucerește primele medalii din istorie

2 luni in urmă 7

Croația a făcut o repriză secundă perfectă împotriva Danemarcei. Pivotul Katarina Jezic, autoare a 5 goluri și desemnată MVP al finalei, a câștigat fiecare duel de pe semicerc. A scos lovituri de la 7 metri în momente cheie, iar colegele au avut mâna sigură. Poarta a funcționat și ea impecabil. 

În partea secundă, Danemarca a avut o perioadă de 17 minute fără gol marcat. Cea mai lungă de la această competiție. S-a încheiat cu un neverosimil 25-19 și cu o primă medalie din istoria reprezentativei antrenate de Nenad Sostarici.

Croația, medalie de bronz la Campionatul European de handbal feminin 

Croația nu are vedete de prim rang în echipă. Antrenorul Nenad Sostarici a aflat exact înainte de Euro că nu se poate baza pe jucătoarele de la Podravka, intrate în carantină după ce una dintre handbaliste a fost descoperită cu coronavirus. În aceste condiții a apelat la nu mai puțin de 9 jucătoare de la vicecampioana Lokomotiva Zagreb, echipă pe care, de asemenea, o pregătește.

16, ultimul loc,a fost ocupat de Croația la ultimele două ediții de Campionat European: 2016 și 2018

FINAL » Croația - Danemarca 25-11

Croația și Danemarca se duelează pentru locul 3 la această ediție. Croatele au pierdut clar, 19-30 cu Franța în semifinale, în timp ce Norvegia, mare favorită, a trecut cu greu de Danemarca, 27-24. Pe hârtie, danezele sunt favorite să câștige medalia de bronz a acestui turneu final, însă Croația a fost surpriza acestei ediții și ar putea da peste cap calculele.

liveSCORE de la 19:00 » Franța - Norvegia, finala mare a CE de Handbal

Finala mare a Campionatului European de Handbal Feminin se anunță a fi una extrem de spectaculoasă, având în vedere prestațiile de până acum ale celor două echipe. 

Norvegia și Franța au ajuns în ultimul act fără să cunoască înfrângerea. Cele două formații s-au mai întâlnit de trei ori într-o finală majoră, dar la Campionatele Mondiale. Scorul e 2-1 pentru nordice.

Franța este actuala deținătoare a trofeului, după succesul din 2018, în timp ce Norvegia este cea mai titrată națională, având 7 trofee continentale.

VIDEO Costică Buceschi avertizează: „Bazându-ne atât de mulți ani pe Cristina Neagu, poate nu ne-am uitat ce creștem în spatele ei”

Citește mai multe știri despre Europeanul de handbal feminin:

Președintele lui CSM București cere măsuri împotriva lui Johansson și a lui Ryde: „Solicit FRH să clarifice în mod public toate atacurile și calomniile la adresa antrenorilor români”Crina Pintea sună trezirea în handbalul românesc: „Trebuie să lucrăm ca în anul 2020, nu ca acum 20 de ani! E alt nivel acum, uitați-vă la Norvegia, Rusia, Danemarca”

Ce i-au transmis interlopii din Murgeni lui George Simion, liderul AUR, la întâlnirea de la Vaslui

Libertatea

Playtech: Gigi Becali i-a dat soției 30.000 de euro pentru shopping. Replica ei l-a șocat, pur și simplu. Femeia e GENIALĂ!
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă